Σκετος Αποστολης! Δεν εχει fb...Πως τον λενε τον εκτροφαια
Δεν τον ξερω ξερω αλλουςΣκετος Αποστολης! Δεν εχει fb...
στο περιπου θα σου πω ένα μεσο ορο: 1,30 βαθος επι 0,80 και 1,80 με 2 μετρα υψος!Νίκο διαστάσεις κάθε κλούβας;
στο περιπου θα σου πω ένα μεσο ορο: 1,30 βαθος επι 0,80 και 1,80 με 2 μετρα υψος!
Ναι μπορει να είναι ακρετα μικροτερο! Μπορει να είναι ανετα κ 1 μετρο από 1.30!Νίκο το 1.30 θα μπορούσε να είναι και μικρότερο; Παίζει ρόλο;
Η εκεί έχεις προσέξει ότι είναι το ιδανικό;
Για να μην δουλεύουν σκυφτοί στην κλούβα; :)Να κάνω μια τεχνική ερώτηση. Τα 2 μέτρα ύψος τί εξυπηρετούν;
Δημητρη οι καρδερίνες μπορει να θελουν και μηκος. Αλλα κ το υψος τις αναγκάζει από χαμηλά να πετάν με δυναμη προς τα πανω(αυτό εχει σαν αποτέλεσμα να γυμνάζετε ίσως κ περισσότερο το σωμα τους και να αποκτούν περισσότερη δυναμη με αποτέλεσμα τα οργανα τους να δουλεύουν πολύ ποιο καλα). Τα ποιο πολλα φυτα είναι ψεύτικα Δημητρη! ΑχΝα κάνω μια τεχνική ερώτηση. Τα 2 μέτρα ύψος τί εξυπηρετούν;
Το ρωτάω αυτό γιατί σε μια γενική συμβουλή δίνουμε προτεραιότητα στο μήκος και όχι στο ύψος.
Επίσης Νίκο, σε έχω πεθάνει στις ερωτήσεις σήμερα, αυτά τα μπουκετάκια που κάνεις στις φωλιές, ποιό φυτό είναι;Εξυπηρετούν κάτι άλλο πέρα απο κάλυψη;
τα ποιο πολλα φυτα είναι ψεύτικα Δημητρη! Αχ
Πολύ ωραια η ερωτηση σου. Το εχω σκεφτεί πολλες φορες, αλλα το κανω 5 χρονια και το κανουν και φιλοι μου όπως το κανουν και πολλοί στο εξωτερικο. Αφου δεν ειχα μεχρι τωρα κάποιο πρόβλημα πιστεύω ότι θα συνεχισω να το κανω!Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους σας που ασχολείστε με τόσο μεράκι. Να ρωτήσω και εγώ κάτι: τα ψεύτικα φυτά προσπαθούν να τα τσιμπολογήσουν; Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα έχουν πρόβλημα μιας κα το πλαστικό θα συσσωρεύεται στο στομάχι τους...
Μαρια μου μπραβο για τον τροπο σκεψης σου(πρεπει να παρεις αμεσα καρδερίνες,θα γινεις φοβερη εκτροφεας μια μερα), ειμαστε μια μικρη παρεα οπου βαζουμε μερικα βοτανα σε κυπους που εχουμε, επισης φυτεύουμε κάθε χρονο σχεδόν ηλιους(ηλιόσπορους),bella di notte, κεχρι τσαμπια, μαζευω ημιωριμα σπορία από γαϊδουράγκαθο από τη φυση και ταΐζουν τα μικρα οι γονεις και τρωνε και τα μικρα που είναι μερικών μηνων.Επίσης επειδή έχετε και διαθέσμιους χώρους περιμετρικά της κλούβας, θα μπορούσατε να φυτέψετε αρωματικά βότανα για αυτή την χρήση, τα οποία είναι εύκολα και δεν απαιτούν γνώσεις κηπουρικής, απλά νερό και ήλιο-αέρα.
Είμαι μικρή ακόμα :Dθα γινεις φοβερη εκτροφεας μια μερα
Ετσι ακριβως Μαρια! Το λεω ξανα μπραβο για τον τροπο σκέψης σου(μακάρι να το διαβάσουν ολο αυτό νεοι ανθρωποι και να κανουν εκτροφή καρδερίνων)!Επίσης προσθέτουν διάφορα χλωρά ή ξηρά βότανα και για αντιπαρασιτική δράση αλλά και για την ηρεμία και χαλάρωση του θηλυκού και των νεοσσών
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας