Στα χρόνια που μεσολάβησαν απέκτησα έναν γατουλη σαν του Χάρη και μια πανεμορφη σκυλίτσα! Το πως συμβιώνουν φτερωτά, τετράποδα και ψάρια είναι μια άλλη πονεμενη ιστορία! Δυστυχώς δυσκολεύομαι να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά υπόσχομαι να επανέλθω!
Εγω πέρα απο τα καναρινακια μου εχω εναν σκυλακο μαλτεζακι! Τον Πονγκο! Θα ηθελα πολυ να εχω κι άλλα τετραποδα αλλα περα απο φτερωτα ο Πονγκο δε θελει να μοιραζεται το σπιτι με αλλους! Ειναι λιγο κακομαθημενος
Σ'ευχαριστω πολυ Μαρια! Ο δικος σου Ολιβερ τι χρωμα ειναι; Ρωταω γιατι μου ταιριαζει σε πορτοκαλι γατι το ονομα Ολιβερ. Το γιορκακι δεν ξερω γιατι βγαινει στις φωτογραφιες με τοσο εντονο υφος ενω ειναι τοσο γλυκια σαν χαρακτηρας. :D
Ο δικός μου είναι άσπρο / ζαχαρί με γκρίζες τούφες. Τα βρήκε μωρά ο γιος μου στα σκουπίδια, ήταν 4 αλλά έζησαν τα 3. Οι φωτογραφίες είναι από πιο μικρά, τώρα είναι 3 ετών. Εκεί που είναι τα τρία μαζί είναι το δεξί, τα άλλα δύο είναι ο Μίμης και η Ζιζέλ χα χα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.