μαρια σε αυτο που λεει ο πετροs εχει δικοιο. ημουν σε καποιο φορουμ με ενυδρεια και πολλη ειρωνεια επεφτε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαμορφώσει κάποιον ιδιαίτερο χώρο. Η τύχη μου να ζω σε σπίτι με πάρα πολύ μεγάλο κήπο και στα βόρεια προάστια, δηλάδη σε κατάλληλο για χελώνες κλίμα, μου δίνει την δυνατότητα να τις έχω.. Ο κήπος είναι σαν ένα δάσος μόνο χώμα χωρίς καθόλου φυτοφάρμακα με αγριολουλουδα, πεύκα κτλ. είναι σαν να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον.. Βέβαια το καλοκαίρι αναλαμβάνω εγώ την διατροφή τους!Αν ειναι ευκολο στειλε φωτογραφιες με τον χωρο που μενουν οι χελωνες... Να παρω ιδεες ή να διορθωσω καποιο λαθος
τι εννοεις; το γκαράζ είναι απομονωμένο και έτσι είναι ελεύθερες σε όλο τον υπόλοιπο κήπο..Περίφραξη; Επειδή σκαρφαλώνουν.
Σχεδόν καλά Μαρία. Ευτυχώς δείχνει κατανόηση η Μπουμπού.
Ναι έμαθε. Σχεδόν.Εμαθε την τουαλετα;
Κόλαση, τη λυπάμαι.Ειμαι σιγουρος οτι η Μπουμπου περναει το Γολγοθα της με την μικρη.
Η φωτό είναι πριν από καμιά δεκαριά μέρες. Κανα δυο κιλά ακόμη τα χει πάρει σίγουρα.Ολοκληρο γομαρι εγινε! Ποτε κιολας! Σαν χτες μου φαινεται που εβαλες τη φωτο που ηταν μια σταλιτσα!
Κόλαση, τη λυπάμαι.
Προσπαθεί η καημένη.Δεν την διορθωνει οταν η μικρη το παρατραβαει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας