Εκτός από πουλιά, έχετε άλλα κατοικίδια ζώα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ποιο/α κατοικίδια έχετε, εκτός από πουλιά;

  • Σκυλιά

  • Γάτες

  • Ερπετά

  • Υδρόβια - Αμφίβια (ψάρια, χελώνες κ.α.)

  • Τρωκτικά

  • Κουνέλια


Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αφού ψηφίσετε.
Επδ νιωθω κάπως σαν μα έδειξα την προτίμηση μου μονο στη κόρη μου και οχι στο γιο μου καμαρώστε και το αντρακλα που εχω! Ο φερναντο! Όνομα και πράμα!

5ybapyqy.jpg
aba4y9ep.jpg


τον βρήκε ο άντρας μου μωρό περαμενο στο δρομο και το μαζέψαμε τρία χρόνια τωρα. Με ταλαιπώρησε βεβαια πολυ πρώτη φορά είχα αρσενικό σκύλο πολυ διαφορετικά απο τα θηλυκά! Όμως τωρα που ξεπέρασαμε την εφηβεία ειναι τέλειος. Και η Λίλη και αυτή πεταμενη στο περιφερειακό τη βρήκε πάλι ο άντρας μου λιγο πριν το Πάσχα. Γλυκύτατο πλάσμα δεν ειναι ράτσα μοιάζει με κοκονι αλλα δε νομιζω να ειναι με πολλες φοβίες τις οποίες παλεύουμε να τις ξεπεράσουμε! Η ασπρουλιαρα μου!

sesaheza.jpg
ma9areha.jpg


Αυτή ειναι η όμορφη οικογενεια μου!
 
Και τα δύο κουκλιά να τα χαίρεσαι!
Πως να μην πιστεύεις στην τύχη μετά; :)
 
Σε ενα δοχειο πλαστικο.. Την αλλη φορα καθαριζα το κλουβι και το εβαλα στον ηλιο να στεγνωσει. Αφησα την πορτα του κλουβιου ανοιχτη και βρηκα δυο μικρα να κοιμουνται μεσα.. Οπου θελουν κοιμουνται.. Και ειναι ολα τοσο χαριτωμενα. Δεν μπορω να καταλαβω με τι καρδια τα βασανιζουν ή τα σκοτωνουν.
 
Το κουταβι μας μεγαλωσε.:) Εχει φτασει τα 2,5 κιλα και λογικα δεν θα παρει αλλο βαρος περα ισως απο ελαχιστα γραμμαρια ακομη κι αυτο σε βαθος χρονου μεχρι να γινει περιπου 1,5 ετους. Ειναι πια 8,5 μηνων και νιωθουμε λες και την ειχαμε απο παντα. Κραταει την τουαλετα της μονο για την βολτα που βγαινει 3 φορες την ημερα μαζι με τον μεγαλο σκυλο. Δεν γαυγιζει χωρις λογο, δεν κλαιει, δεν κανει ζημιες κι ειναι πολυ κοινωνικη με τους ανθρωπους. Καμια σχεση δηλαδη με το μεσο "νευρασθενικο" γιορκι που κυκλοφορει κι εχω δει ως τωρα.:D Πολλα απο τα στοιχεια αυτα βασιζονται στην ανατροφη της αλλα τα περισσοτερα μαλλον βασιζονται στην καλη εκτροφη που δινει και μεγαλη εμφαση στο χαρακτηρα περα απο την καλη εμφανιση.

Εδω ειναι μετα το κυριακατικο μπανιο και γκρουμινγκ. Θελει σχεδον 45 λεπτα με 1 ωρα για να λουστει, να βαλει κρεμες και να στεγνωθει με τοσο μαλλι μ'ενα σωρο ειδικα προιοντα για να διατηρειται το μαλλι της οπως πρεπει, μεταξενιο. Κι ολα αυτα καθε εβδομαδα αλλιως θα γεμισει κομπους που δεν θα ανοιγουν.

a68fa8e6-bc45-4a86-a083-5c186fa6a879_zpsdd6c65c7.webp

Εχει καμποση δουλεια και σε καθημερινη βαση με 2-3 φορες βουρτσισμα μετα τη βολτα για να μην τζιβιαζει το μαλλι. Παρολο τον κοπο που εχει για να διατηρηθει το μαλλι της η γυναικα μου δεν θελει με τιποτα (προς το παρον) να την κουρεψουμε αφου "πηραμε γιορκι για να ειναι γιορκι" οπως μου λεει.:D
 
She's a lady!

Παρολο τον κοπο που εχει για να διατηρηθει το μαλλι της η γυναικα μου δεν θελει με τιποτα (προς το παρον) να την κουρεψουμε αφου "πηραμε γιορκι για να ειναι γιορκι" οπως μου λεει.:D
Μα ακριβώς βρε παιδί μου, βλέπω και μερικά μαλτέζ αιωνίως κουρεμένα και σκέφτομαι γιατί δεν έπαιρναν ένα άλλο σκυλί;
 
Το σκυλακι αυτο θελει ενα ανθρωπο να ασχολειται μονο μαζι της.. Με τα μαλλια της συγκεκριμενα!
 
Το καθημερινό χτένισμα αν δεν το αμελείς, γίνεται γρήγορα. Το εβδομαδιαίο μπάνιο, θέλει τον χρόνο του σίγουρα.
 
Σε λιγες μερες θα μας πει ο Ανεστης πως τελικα την κουρεψαν.😀
 
Το σκυλακι αυτο θελει ενα ανθρωπο να ασχολειται μονο μαζι της.. Με τα μαλλια της συγκεκριμενα!

Nταξει μαλλον το λες λιγο υπερβολικα :D οχι κι ετσι. Αν ηταν κατι μεγαλοσωμο οπως τα standard poodles ή τα μπομπτειλς τοτε ναι. Η αληθεια ειναι οτι οποιος δεν εχει ορεξη να βουρτσιζει να μην παρει τετοιο γιατι θελει δουλιτσα.

Το καθημερινό χτένισμα αν δεν το αμελείς, γίνεται γρήγορα. Το εβδομαδιαίο μπάνιο, θέλει τον χρόνο του σίγουρα.

Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια. Εχουμε κι αλλο προιον που ψεκαζεται πανω στο μαλλι πριν το βουρτσισμα ωστε να μπορει να βουρτσιστει ευκολα χωρις να σπαει η τριχα.😵 Εγω για τα μαλλια μου (ειναι και κοντα) δεν ξοδευω ουτε τοσο χρονο ουτε τοσα χρηματα ουτε σε ενα χρονο παντως.😛

Σε λιγες μερες θα μας πει ο Ανεστης πως τελικα την κουρεψαν.😀

Μπα η μαμα της ειναι καθετη. (ξαναλεω τουλαχιστον προς το παρον 😛 )
 
10 μηνων σχεδον κι ακομη θρεφουμε μαλλι... :D Φαινεται η διαφορα με την προηγουμενη φωτο που εβαλα.





κι ο λεβεντης μου
Καλέ το μαλλί ποιος το φροντίζει; Σαν να έχει σκάσει από το κομμωτήριο είναι!

Να τα χαίρεσαι και τα δύο τους! Κουκλιά! Τα πάνε καλά μεταξύ τους; :)
 
Back
Top