Μμμμμ... όταν αποφάσισα να πάρω σκύλο φύλαξης πριν από 4 χρόνια θεώρησα πως έπρεπε να συμβουλευτώ τα παιδιά του dogsforum μια και δεν είχα καθόλου πείρα.. Παρ' ότι τους εξήγησα οτι έμενα μόνη και ο σκύλος ήταν απαραίτητος αφού κάποιος προσπαθούσε για αρκετό καιρό κάθε βράδυ να μπει στο σπίτι μου όσο ήμουν μέσα, ο έξυπνος της παρέας μου έδωσε την ακόλουθη απάντηση: φιλαράκι μείνε με τον παπαγάλο και μέχρι εκεί γιατί οι σκύλαροι είναι για άλλους.. Ο παπαγάλος κάνει καλή παρεούλα, κάθεται και στον ώμο σου άμα λάχει...
Είχαν και συνέχεια οι χοντράδες αλλά θα σταματήσω εδώ για να μην χαλάσει και πάλι η διάθεσή μου.. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω οτι είναι όλα τα μέλη έτσι, αντιθέτως με βοήθησαν πολύ προτείνοντάς μου εκτροφέα. Η αλήθεια είναι όμως οτι δεν μπορεί κανείς να υποτιμάει τα πτηνά ως pets γιατί σου προσφέρουν στιγμές απίστευτης ευτυχίας και γαλήνης... Όσο για την ροττβαϊλερίνα μου, παρ' ότι άσχετη, την μεγάλωσα με πολλή αγάπη και την εκπαίδευσα άψογα!
ΥΓ. Όση εμπειρία και αν έχουν κάποιοι δεν έχουν δικαίωμα να σνομπάρουν ή να υποτιμούν τους υπόλοιπους.