Όντως και πολύ έξυπνα αν θέλει το φορούμ ν ανεβασω ένα βίντεο με εντολές ν δείτε τι κάνει..
Λίγα ζωάκια γενικότερα.. Να τα χαίρεσαι όλα και τα παιδάκια σου εννοείται!Γεια εγω εχω περα απο τον Τιτο και τον Ucci μου (καναρινια), δυο ζεμπρακια, Ζιμπι και Κικα, δυο μπατζι, Λινο και Ρενια, ενα κουνελακι νανο την Ελι (απο το Κουνελι :) υποτιθεται, αλλα ειναι της αδερφης μουκαι την λεει Ελλη) και ενα ενυδρείο με κυχληδες (ψαρακια). Ολα αυτα σε ενα σπιτι με τεσσερα παιδια!
Επισης στο χωριο μου ειχαμε δυο σκυλακια κανις με τερριε. Η σκυλιτσα, Λουσι, πεθανε το καλοκαιρι σε ηλικια 19 χρονων και ηταν το πιο εκπληκτικο ζωο που εχω γνωρισει! Και ο μικρος μας, ο γιος της, Σκουμπι-Ντου, χαθηκε, ακομα δεν τον βρηκαμε αν και εχει λιγοτερο απο ενα μηνα. Εχουμε και ενα king charles spaniel θυληκο, τη Μαντι!
αυτα...
Ε κουράγιο στη μητέρα.. Και να τη βοηθάτε!ευχαριστω αλλα για να μην παρεξηγουμαστε εγω ειμαι ενα απο τα παιδια :)
Συστηματικά...η στη χάση και στη φέξη; :D... Να το κάνετε συνέχεια.. Όπως θα θέλετε κι εσείς να έχετε βοήθεια από τα δικά σας παιδιά !την βοηθαμε :)
Το ανεβάζεις στο Youtube και βάζεις εδώ το link.Πώς μπορώ ν ανεβασω βίντεο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας