πιρανχας ειναι; :DΈχω ένα σκυλάκι τον ερμη. Είναι parson Russell.. Κ ένα ψάρι τον Άδη. (ένα ψάρι Αδης)οποίος κατάλαβε προς τι το όνομα κατάλαβε
Βαλε και φωτο να τα δουμε. :)
πιρανχας ειναι; :DΈχω ένα σκυλάκι τον ερμη. Είναι parson Russell.. Κ ένα ψάρι τον Άδη. (ένα ψάρι Αδης)οποίος κατάλαβε προς τι το όνομα κατάλαβε
Αφού κατάφερε να μείνει μόνος... έτσι δεν είναι;Κάποτε είχα πολλά τώρα έχω ένα χρυσόψαρο ν κάνει βόλτες σε ενυδρείο 90 λίτρων
Τα χρυσόψαρα μπορούν να ζήσουν πάνω από 30 χρόνια. Ανεκμετάλευτο είναι; Τα δικά μου είναι ήδη 7 ετών που έχω.Βάλε στο 90λιτρο κιχλιδες.. Κρίμα είναι να μένει ανεκμετάλλευτο.
Παρέα πιράνχας θέλει για να μάθει πως είναι...Έτσι είναι. Για αυτό λέγεται Αδης. Θ βάλω γκαμπυ σκέφτομαι..
Να βγάλεις το χρυσόψαρο που είναι κανονικό pet και που να το πας; Και να βάλεις γκάπυς που ζουν 4 χρόνια το πολύ και γεννοβολάνε συνέχεια; Δεν συμφωνώ, δεν στο επιτρέπω :)Έτσι είναι. Για αυτό λέγεται Αδης. Θ βάλω γκαμπυ σκέφτομαι..
Ένα ψαράκι σε 90λιτρο;... Δλδ ένα καναρίνι σε διμετρη κλούβα;Τα χρυσόψαρα μπορούν να ζήσουν πάνω από 30 χρόνια. Ανεκμετάλευτο είναι; Τα δικά μου είναι ήδη 7 ετών που έχω.
Αναλόγως και τι χρυσόψαρο είναι ίσως να του έρχεται και τσίμα τσίμα. Πάντως σε 90 λίτρα, θα μπορούσε να έχει το πολύ 3 φάνσυ χρυσόψαρα ή 2 κόμον, κόμετ, αναλόγως και του μήκους του ενυδρείου και της ηλικίας των ψαριών (παρόντος μεγέθους τους).Ένα ψαράκι σε 90λιτρο;... Δλδ ένα καναρίνι σε διμετρη κλούβα;
Ένα ψαράκι σε 90λιτρο;... Δλδ ένα καναρίνι σε διμετρη κλούβα;
εγώ να δεις :):DΔεν επιμενω... Καθότι άσχετος με το αντικείμενο..
Ναι ναι, χρόνια πολλά κι από μένα...Αναλόγως και τι χρυσόψαρο είναι ίσως να του έρχεται και τσίμα τσίμα. Πάντως σε 90 λίτρα, θα μπορούσε να έχει το πολύ 3 φάνσυ χρυσόψαρα ή 2 κόμον, κόμετ, αναλόγως και του μήκους του ενυδρείου και της ηλικίας των ψαριών (παρόντος μεγέθους τους).
Μην με "ξεσηκώνεις" τώρα, σε γυάλα θα πεθάνει μέσα στην αμμωνία των κοπράνων του. Κανένα ψάρι δεν μπορεί να ζήσει σε γυάλα χωρίς φίλτρο. Γιατί έχει όλος ο κόσμος υποτιμημένο το χρυσόψαρο στο μυαλό του; Επειδή δεν προέρχεται από την Αφρική ή τον Αμαζώνιο; Κατάγεται από την Κίνα λοιπόν και επειδή έχει εγκλιματιστεί καλά και είναι κοινό και στην Ελλάδα δεν σημαίνει πως είναι παρακατιανό.Απλό χρυσόψαρο είναι μάλλον θ μετακομίσει σε γυαλα.. Θ δω θ δω.. Θ το ψάξω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας