καλημερα
.. Περιμενοντας τους πρωτους νεοσσους, σημερα γεννησε κ η Μαγια
3 αγορια κ 2 κοριτσια, σας στελνω τις πρωτες φωτο...
@misalouris Γιάννηηη αυτός είσαι εσύ μικρότερος;Η Ταίρη...
Καλά το θυμάμαι αυτό το θαύμα, φτου φτου φτου απλά δεν είχα τον συνδυασμό στο μυαλό μου με το νικ σου!Η μεγάλη μου αγάπη, ενα ενυδρείο υφάλου 200 λίτρα
Πανέμορφα και τα δύο...τα ομορφα σκυλακια μου
ο αρης ειναι ο καφε και η λουλου ( λουλουδακι) η μικρουλα μου.
View attachment 32609 View attachment 32610 View attachment 32611
Ναι @maria p ... Προχτές...@misalouris Γιάννηηη αυτός είσαι εσύ μικρότερος;
Θοδωρή πως μου ξέφυγαν τα σκυλάκια σου, πανέμορφα είναι φτου φτου, τι ματάρες εκφραστικές έχει ο Καφέ!τα ομορφα σκυλακια μου
ο αρης ειναι ο καφε και η λουλου ( λουλουδακι) η μικρουλα μου.
Σε ευχαριστώ Μιράντα! Ποτέ δεν είναι αργά να στήσεις ένα όμορφο να κάθεσαι να το χαζεύεις.Ειναι παρα πολυ ομορφο! Παντα απολαμβανα τα ενυδρεια, δεν υπαρχει καλυτερο απο το να χει καταιγιδα εξω βραδυ και συ να καθεσαι στα σκοτεινα να χαλαρωνεις κοιταζοντας το!
Υπέροχα χρώματα... Παράδεισος.Να μια γενική εικόνα των φίλων μου!
:)
Όσο πιο φυσικό τόσο πιο ζωντανό πάντα Γιάννη!Υπέροχα χρώματα... Παράδεισος.
Ούτε εγώ είμαι σε μόνιμο σπίτι ακόμη φυσικά, δεν βιάζομαι :D. Αλλά 1000€ γιατι;Να σου πω, οταν ψαχτηκα λιγο το κοστολογησα με φυτα κτλ γυρω στα 1000 και κατι περισσοτερο... Οποτε εφοσον ειμαι ακομα "της παντρειας" (γελαστε) και δεν εχω μονιμο σπιτι δεν θα προβω σε τετοιες επενδυσεις (και να τα ειχα δηλαδη, γιατι ειμαι ταπι..) Κρατιεμαι στα "ανοιγματα"!
Τοσο περιπου το υπολογισα... Ενυδρειο,υλικα για τον πατο, φυτα (ζωντανα) με σταδιακο μεγαλωμα, μηχανακια με μπουρμπουληθρες (μη με ρωτησεις ονοματα κτλ δεν τα θυμαμαι) αλλα ψαρακια για επιφανεια, αλλα για μεση και αλλα για πατο... Τοσο περιπου μου βγαιναν μη σου πω και περισσοτερο...Ισως βεβαια ολα τα σκευασματα που προτεινονταν να ηταν υπερβολικα δεν ξερω..Ούτε εγώ είμαι σε μόνιμο σπίτι ακόμη φυσικά, δεν βιάζομαι :D. Αλλά 1000€ γιατι;
Είναι υπερβολικό το ποσόν. Πάντα βέβαια εξαρτάται τι θέλεις να φτιάξεις. Επίσης στο ενυδρείο όλο το κόστος είναι στην αρχική επένδυση μετά οι τροφές είναι οικονομικές.Ισως βεβαια ολα τα σκευασματα που προτεινονταν να ηταν υπερβολικα δεν ξερω..
Πάντος αν ποτέ το αποφασίσεις, με 300-350€ στήνεις ένα αξιοπρεπές όμορφό και ζωντανό εννοείται ενυδρείο.Τοσο περιπου το υπολογισα... Ενυδρειο,υλικα για τον πατο, φυτα (ζωντανα) με σταδιακο μεγαλωμα, μηχανακια με μπουρμπουληθρες (μη με ρωτησεις ονοματα κτλ δεν τα θυμαμαι) αλλα ψαρακια για επιφανεια, αλλα για μεση και αλλα για πατο... Τοσο περιπου μου βγαιναν μη σου πω και περισσοτερο...Ισως βεβαια ολα τα σκευασματα που προτεινονταν να ηταν υπερβολικα δεν ξερω..
Σε ευχαριστώ Μαρία! Λοιπόν:150 λίτρα με ζωντανά φυτά.Υπέροχο το ενυδρείο σου Γιώργο φτου φτου φτου να το χαίρεσαι!
Αν μας έλεγες και τα ψάρια βέβαια δεν θα λέγαμε όχι :) Ροδόστομοι είναι αυτά; Γιατί δεν θυμάμαι αν είναι έτσι οι ουρές τους
Σε ευχαριστώ Μαρία! Λοιπόν:150 λίτρα με ζωντανά φυτά.
1.Rummi nose tetra ×22
2.Ramirezi electric blue ×2
3.Ramirezi german blue ×4
4.Corydoras bronze ×7
5.Ancistrus albino ×3
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας