Καποια στιγμη θα κανουν.. κ παλι μπορει να μην κανει η ροδα θορυβο αλλα τα διαβολακια πανω στη ροδα! Εγω το θεωρω πολυ χαριστωμενο, αλλοι δεν τα αντεχουν!υπάρχουν και ρόδες που δε κάνουν θόρυβο, απόσο ξέρω
Καποια στιγμη θα κανουν.. κ παλι μπορει να μην κανει η ροδα θορυβο αλλα τα διαβολακια πανω στη ροδα! Εγω το θεωρω πολυ χαριστωμενο, αλλοι δεν τα αντεχουν!υπάρχουν και ρόδες που δε κάνουν θόρυβο, απόσο ξέρω
Και να προσθέσω πως οι γονείς εμφανίζουν καβαλιστικές τάσεις απέναντι στα μικρά τους οπότε ο μπαμπάς απομακρύνεται και πολλές φορές και η μαμά! Και έχω ακούσει και περίπτωση που τα μικρά πριν καν προλάβεις να πεις μεγάλωσαν, έχουν ζευγαρώσει και έχουν κάνει δικά τους μικρά! Ποντίκια βλέπεις...Στην αναπαραγωγη οτι σου πε ο Γιαννης... αν σκεφτεις οτι ουσιαστικα ειναι ποντικια, καθε τρεις κ λιγο θα γεννανε οποτε προσεχε γιατι ο πληθυσμος τους βγαινει εκτος ελεγχου σχετικα ευκολα.
Αν κάποιος ξέρει από χαμστερ, θαθελα τις συμβουλές του. Σε τι να επικεντρώσω τη προσοχή μου
Stfns υπάρχουν διάφορα είδη χαμστερ-νανων απόσο ξέρω. Είναι δυνατή η αναπαραγωγή μεταξύ τους; Πχ. Winter-white με Cambel’s;
Σκοπεύω το επόμενο διάστημα να αγοράσω χαμστερ-νάνους. Έχω ήδη φτιάξει ένα γυάλινο κουτί γιαυτά. Με διαστάσεις 80χ60 και ύψος 20cm. Αν κάποιος ξέρει από χαμστερ, θαθελα τις συμβουλές του. Σε τι να επικεντρώσω τη προσοχή μου
Μαριλένα, λογικά ο σύλλογος τρωκτικών θα έχει έδρα την αθήνα. Εγώ όμως μένω στη ζακυνθο :)
Τι τα λες και δεν βαζεις φωτο να δουμε κ εμεις ντε...παλια ειχα διαφορα τωρα εχω ενα φιδακι cornsnake και το κοκατιλ παπαγαλο που απεκτησα προσφατα
Περιμένουμε φώτο και αν θες και μερικές πληροφορίες για το περίεργο αυτό κατοικίδιο σου!θα ανεβασω αυριο γιατι αλλαξε δερμα σημερα και δεν θελω να τον ενοχλησω
γιατι αλλαξε δερμα σημερα και δεν θελω να τον ενοχλησω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας