Θα τρελαθώ! Φτου φτου φτου!και τα 2 νεότερα μέλη της οικογένειας... με μουστακια!
Έτσι την "πάτησα" κι εγώ με τα τρία γατάκια μου που τα βρήκα λίγων ημερών στα σκουπίδια. Όχι μόνο αχώριστα, συμμορία έγιναν και επιβάλλονται στις άλλες δύσμοιρες γατούλες αλλά είναι ανθρωποειδή γατάκια.
Πάνγλυκα είναι να σου ζήσουν λοιπόν!
Είναι να μην ερωτευτείς τέτοιες φάτσες;πως γινεται να καταφερα να δωσω για υιοθεσια τα μαυρα γατακια που βρηκα και οχι αυτα τα μουτρακια;
τωρα και να θελω δεν μπορω τα εχω ερωτευτει και δεν μου παει καρδια να τα χωρισω!
Εδώ και 3 χρόνια περίπου εκτός απο τα πουλάκια μου, έχω 2 χρυσόψαρα σε ενυδρείο των 25 λίτρων. Ξέρω οτι πολλοί φίλοι του φόρουμ είναι λάτρεις και των ψαριών και θα ήθελα να αναφέρω μερικούς λόγους ( μεταξύ αστείου και σοβαρού)για τους οποίους τα ψαράκια είναι επίσης αξιαγάπητα:
1. Δεν θέλουν βόλτα 2 φορες την ημέρα για... Πιπί.:)
2. Δεν ενοχλούν τους γείτονες με τα γαβγίσματά τους.
3. Δεν ξύνουν τα νύχια τους στον καναπέ.
4 . Δεν αφήνουν παντού τρίχες.
5. Δεν μασάνε τις παντόφλες.
6. Δεν χρειάζονται ειδική εκπάιδευση για την τουαλέτα.
7. Δεν γεμίζουν τον τόπο σπόρια και πούπουλα.
8. Δεν εχουν μεγάλα έξοδα διατροφής.
9. Δεν κανουν φασαρία οταν ερχονται επισκέπτες στο σπίτι.
10.Αν πέσει μεγάλη πέινα μπορούν να γίνουν μια καταπληκτική...ψαρόσουπα!:D
και τα 2 νεότερα μέλη της οικογένειας... με μουστακια!
Αφού είχαν ενα άσχημο ξεκινημα στη ζωη τους... Εφαγα ξενυχτια με μπιμπερο και γαλατα μεχρι να βγουν τα πρωτα τους δοντακια... και παρολες τις κοινοποιησεις εμειναν στα αζητητα... Πλεον ειναι αχωριστα μεταξυ τους και θα παραμεινουν ετσι!
3 και 2 μηνων περιπου!
ο Τομ
και το κουνούπι ο Σποκ
η moly εγινε επισημα γατομαμα!
Έτσι θα μας την γλυτώσεις; Θέλουμε και φώτο!7 χρόνια μετά από το αρχικό πόστ, τα ψαράκια μου δεν ζουν πιά, αλλά η οικογένεια μεγάλωσε κατα δύο μέλη έναν γατούλη που βρήκε ο γιος μου σε έναν σκουπιδοτενεκέ πρίν 6 χρόνια, και μια σκυλίτσα φάτσας και οχι ράτσας, αδέσποτη και αυτή τα 3 τελευταία χρόνια. Έτσι τώρα πια το σπίτι έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα όπως και ο κήπος, το ένα του γάτου και το άλλο της σκύλας, βγαίνουν έξω όσες φορές χρειάζονται για πιπί, ξύνουν τα νύχια τους στα χαλιά, αφήνουν τρίχες παντού έχουν αρκετά εξοδα διατροφής και περίθαλψης, κάνουν φασαρία όταν αντιλαμβανονται πέρασμα ξένων, αλλά είναι μια απίστευτη σχέση αγάπης και τρυφερότητας και δεν θα την άλλαζα με τίποτα στον κόσμο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας