Κούκλα η Τόρι, να την χαίρεσαι! Έχω κι εγώ μιαν ολόϊδια την Λιλίκα απλά είναι πρασινομάτα.
Δεν κατάλαβες... Κούκλα ήταν η καημένη...Αυτός ο αχρείος τα δηλητηρίασε με φόλα όλα τα γατάκια της γειτονιάς μαζί και τη Τόρι... Πέθανε πριν από 2 χρόνια.Όμως όποιος το άφησε στα σκουπίδια εξ αρχής την ήθελε νεκρή...Αυτό και όλα τα άλλα γατάκια της γειτονιάς...
Δεν πειράζει, μην σκοτίζεσαι. Ούτως ή άλλως έχω ξεπεράσει εδώ και καιρό τη φάση της θλίψης. Τώρα μόνο οι καλές αναμνήσεις !Αχου ☹ όχι δεν το είχα καταλάβει, βρε το κάθαρμα...
Ευτυχισμένες φατσούλες και η αγάπη πλημμυρίζει απ τις φώτο! Η γάτα έχει πολύ δολοφονικό ύφος! Όλα τους πανέμορφα! Να τα χαίρεσαι όλα και να χαίρεσαι και τον γιό (;) σου!Η επιθυμία σας διαταγή!
Λυπάμαι που έχασες ένα τέτοιο πλάσμα εξαιτίας ενός υπανθρώπου... Ίσως έπρεπε να την είχες πάρει σπίτι σου...Και εγώ είχα μια γάτα που την έσωσα όταν ήταν μικρή και την είχαν εγκαταλείψει σε μια κούτα δίπλα στα σκουπίδια και έγινε η καλύτερη φίλη... Όμως όποιος το άφησε στα σκουπίδια εξ αρχής την ήθελε νεκρή...Αυτό και όλα τα άλλα γατάκια της γειτονιάς... Τα καταλαβαίνεται τα υπόλοιπα φαντάζομαι...
Ορίστε η Τόρι μου...
Η επιθυμία σας διαταγή!
Το δοκίμασα αλλά δεν άντεχε να είναι κλεισμένη... Έπρεπε να είναι ελεύθερη.Ίσως έπρεπε να την είχες πάρει σπίτι σου...
Να την χαίρεσαι! Που είναι η φωτογραφία; Έτσι θα ξεφύγεις;:)
1 αγγελοψαρο
1 χρυσοψαρο
2 γλυφτρες plecostomoi
Έχεις μελετήσει καθόλου το θέμα; Το χρυσόψαρο δεν ταιριάζει με τα άλλα είναι κρύου νερού και τ' αγγελόψαρα πάνε κοπάδι - χαρέμι, δεν θυμάμαι την αναλογία. Πρέπει να μπεις σε φόρουμ να σου πουν. Πόσον καιρό τα έχεις; Οι πλεκόστομοι δεν τσακώνονται μεταξύ τους;Ναι ολα μαζι σε ενειδριο 200Lt
Από τόσο μικρούλης; 6 ετών έστησες ενυδρείο; Εντυπωσιακό μπράβο σου!Τα τχω 6 χρονια μαζι τα ψαρια
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας