ουπς αυτό μου διέφυγε!
Δεν είναι γενικού περιεχομένου είναι για τα χρώματος.. αλλά ντάξει εμείς θα κανονίσουμε να πάμε για καφέ! Χεχεχε
Οποτε θελεις! Αμα θελεις, κανονιζουμε να ερθεις να δεις κ το Πουλινι απο κοντα!
ουπς αυτό μου διέφυγε!
Δεν είναι γενικού περιεχομένου είναι για τα χρώματος.. αλλά ντάξει εμείς θα κανονίσουμε να πάμε για καφέ! Χεχεχε
Να τα χαίρεσαι όλα τους! Αλλά η γάτα σου πως τα πάει με τα θαλάσσια και τα πετούμενα;Εχω μια γατα και ενα ενυδρειο με αποικιες σαλιγκαριον ραμσχορν και ρεντ τσερρι γαριδες!
Προς το παρόν τα αναμένει!και τα πετούμενα;
Επειδή η πρόσβαση της γάτας στο ενυδρείο είναι πρακτικά αδύνατη τις περισσότερες φορές, γρήγορα η γάτα αποθαρρύνεται και παύει το ενδιαφέρον της. Καμιά φορά το θυμάται αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν ραδιουργεί τόσο πολύ ώστε να ανοίξει καπάκια κτλ, βέβαια πάντα παίρνουμε μέτρα ασφαλείας και γι' αυτό :)Αλλά η γάτα σου πως τα πάει με τα θαλάσσια
Επειδή η πρόσβαση της γάτας στο ενυδρείο είναι πρακτικά αδύνατη τις περισσότερες φορές, γρήγορα η γάτα αποθαρρύνεται και παύει το ενδιαφέρον της..
Ναι αμέ!Μην σου πω ότι έχω σκεφτεί να πάρω ένα μικρό ενυδρείο για τη γάτα για να έχει το χόμπι της (όχι για να τη βάλω μέσα ), δηλαδή για να χαζεύει τα ψάρια.
Ναι αμέ!
Το μικρότερο δυνατό είναι 60 λίτρα που πρακτικά έχει μήκος γύρω στους 60 πόντους αλλά καλύτερα ένα γύρω στα 150 με 200 λίτρα. Τότε...
Είσαι στην ομάδα, έλα να το συζητήσουμε, αν και μία μόνο εναλλακτική υπάρχει κι αυτή όχι ιδανική για τον ψαρή :)Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα ενυδρεία κ
οπως καταλαβαινω κυριως με τα λαγοσκυλα!Αγαπη μεγαλη κ λατρεια για τα σκυλια.
ναι ειναι, απο καιρο ηθελα ενα μπιγκλακι!Τι όμορφο που είναι!
οπως καταλαβαινω κυριως με τα λαγοσκυλα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας