Εκτός από πουλιά, έχετε άλλα κατοικίδια ζώα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ποιο/α κατοικίδια έχετε, εκτός από πουλιά;

  • Σκυλιά

  • Γάτες

  • Ερπετά

  • Υδρόβια - Αμφίβια (ψάρια, χελώνες κ.α.)

  • Τρωκτικά

  • Κουνέλια


Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αφού ψηφίσετε.
😀 ουπς αυτό μου διέφυγε!


Δεν είναι γενικού περιεχομένου είναι για τα χρώματος.. αλλά ντάξει εμείς θα κανονίσουμε να πάμε για καφέ! Χεχεχε 😛

Οποτε θελεις! Αμα θελεις, κανονιζουμε να ερθεις να δεις κ το Πουλινι απο κοντα! 😉
 
Εχω μια γατα και ενα ενυδρειο με αποικιες σαλιγκαριον ραμσχορν και ρεντ τσερρι γαριδες!
Να τα χαίρεσαι όλα τους! Αλλά η γάτα σου πως τα πάει με τα θαλάσσια και τα πετούμενα; 😛
 
Αλλά η γάτα σου πως τα πάει με τα θαλάσσια
Επειδή η πρόσβαση της γάτας στο ενυδρείο είναι πρακτικά αδύνατη τις περισσότερες φορές, γρήγορα η γάτα αποθαρρύνεται και παύει το ενδιαφέρον της. Καμιά φορά το θυμάται αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν ραδιουργεί τόσο πολύ ώστε να ανοίξει καπάκια κτλ, βέβαια πάντα παίρνουμε μέτρα ασφαλείας και γι' αυτό :)
 
Επειδή η πρόσβαση της γάτας στο ενυδρείο είναι πρακτικά αδύνατη τις περισσότερες φορές, γρήγορα η γάτα αποθαρρύνεται και παύει το ενδιαφέρον της..

Μην σου πω ότι έχω σκεφτεί να πάρω ένα μικρό ενυδρείο για τη γάτα για να έχει το χόμπι της (όχι για να τη βάλω μέσα 😛), δηλαδή για να χαζεύει τα ψάρια.
 
Μην σου πω ότι έχω σκεφτεί να πάρω ένα μικρό ενυδρείο για τη γάτα για να έχει το χόμπι της (όχι για να τη βάλω μέσα 😛), δηλαδή για να χαζεύει τα ψάρια.
Ναι αμέ!
Το μικρότερο δυνατό είναι 60 λίτρα που πρακτικά έχει μήκος γύρω στους 60 πόντους αλλά καλύτερα ένα γύρω στα 150 με 200 λίτρα. Τότε θέλεις ένα μήκος γύρω στο 1-1,20 μ.
Να έχει επίπεδο καπάκι, γιατί τους αρέσει να κάθονται πάνω και να ζεσταίνονται τον χειμώνα :)
 
Ναι αμέ!
Το μικρότερο δυνατό είναι 60 λίτρα που πρακτικά έχει μήκος γύρω στους 60 πόντους αλλά καλύτερα ένα γύρω στα 150 με 200 λίτρα. Τότε...

Τότε θα γυρίσω και θα βρω την κλειδαριά του σπιτιού αλλαγμένη... 😛 Έλεγα για κάτι μικρότερο αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβαρά. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα ενυδρεία και ίσως να είναι ακατάλληλα αυτά που έχω στο μυαλό μου για την ευζωία των ψαριών.
 
οπως καταλαβαινω κυριως με τα λαγοσκυλα!

Πολυ σωστα υποθετης Japan Hoso11 , και ειχα γιουρα, σεγκουτσι, ημιαιαμα στο παρελθον, τωρα ελληνικους ιχνηλατες, παντα θελαμε στο σπιτι να παρουμε κ ενα μπιγκλ τριχρωμο, αλλα δεν βολεψε κ εχω ενα κοκονι τωρα.
 
Μετά (και) το θάνατο του πολυαγαπημένου μου pug, δεν είχα σκοπό να ξαν΄αποκτήσω άλλη συντροφιά (στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει την απώλεια της) + τα προβλήματα υγείας του Μάριου.
Οι συνθήκες όμως ήρθαν έτσι ώστε από τον Σεπτέμβριο έπρεπε ν΄αναλάβω το σκυλάκι της μητέρας μου, τον μικρό Έκτορα:) Μικρό σε μέγεθος (1,600 γρ), 13,5 χρονών σε ηλικία:D

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Back
Top