Deukalion
PB Known Member
απίστευτη φάτσα!το αγορι μου το ομορφο! Ο Μαρκους!
απίστευτη φάτσα!το αγορι μου το ομορφο! Ο Μαρκους!
Αντρέα, ειναι 3 θηλυκές γάτες, όπως βλέπω. Πώς θα την παλέψεις μα τις γέννες που θα κάνουν;Έχω τρις γάτε είναι λίγο επικίνδυνο με τα καναρίνια αλλά τη να κάνω είναι πολλοί χαδιάρικες View attachment 53400 .
Ναι βρε, με ευχαρίστησες που όταν βρήκα τον Παντέλα μ' έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια :DΩς προς αυτό ευχαριστώ ξεχωριστά την Μαρία
Εγώ βλέπω την Ρόζα και σε θυμάμαι. Εσύ βλέπε τον Παντέλα για να με φτύνεις! :DΝαι βρε, με ευχαρίστησες που όταν βρήκα τον Παντέλα μ' έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια :D
Φτου σου να μη βασκαθείς :DΕσύ βλέπε τον Παντέλα για να με φτύνεις! :D
Η Ρόζα!
Εχω ένα μικρό κήπο,όπου είναι και τα πουλιά.Που βγήκε βόλτα εκεί;
Με σκοτώνεις! Δεν έχω το αρχείο τώρα μαζί μου.Τόση αναμονή και η φωτογραφία δείχνει ένα μάτι κι ένα αυτί όλο κι όλο;
Κανείς δεν ξέρει.Απο τον Αύγουστο οι αιματολογικές δείχνουν οριακά πάνω απο τα φυσιολογικά για τον θυρεοειδή και αυτό αφού είχα σταματήσει το θιροστάν για τυχαίο λόγο. Μέχρι και σήμερα αυτές είναι οι ενδείξεις.Έχει θυρεοειδή Δημήτρη; Με το θέμα του εντέρου που είχε μικρή όλα καλά;
...
Έχουμε γενικά θέμα με τις εξετάσεις γιατί είναι άγρια και τρώει νάρκωση.
Αυτά είναι συνοπτικά τα ουσιώδη.
Εγω πιστεύω οτι είναι αυτό το fip ή fiv (εσυ τα ξέρεις καλύτερα) που χτυπά έρχεται, φτιάχνει κτλ
Ο πρώτος αυτό μου είπε. Εγω έχω ένα χαρτί με κάτι νούμερα. Σε αυτούς που πάω τώρα, θα πάρω τον φακελο στο τέλος.Έχουν εξέταση γι'αυτά
Η δική μου είναι μόνο το ένα πόδι της δικής σου. Δεν έχει φλέβες και παίρνουν απο το λαιμό. Την πρώτη φορά μας πήρε μια ώρα και είκοσι λεπτά.η δικιά μου είχε κι έβαζε εκεί τα θηρία, έβγαζε μόνο το ένα πόδι έξω και με λίγη ακινητοποίηση γινόταν η δουλειά.
Ο πρώτος αυτό μου είπε. Εγω έχω ένα χαρτί με κάτι νούμερα. Σε αυτούς που πάω τώρα, θα πάρω τον φακελο στο τέλος.
Ωχ καταλαβα! Φαινεται και νεύρο, φαντάζομαι τι γίνεται.:DΗ δική μου είναι μόνο το ένα πόδι της δικής σου. Δεν έχει φλέβες και παίρνουν απο το λαιμό. Την πρώτη φορά μας πήρε μια ώρα και είκοσι λεπτά.
Τι πλάσματα! Λατρείες, να σου ζήσουν!Ο Ντάρκο κι η Σίμπα από μωρά ως σήμερα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας