Πανέμορφος.
Πανέμορφα άγριος θα έλεγα διαβάζοντας όλα όσα γι αυτόν γράφεις στο προηγούμενο πόστ.
Μπορείς αν θέλεις να αναφέρεις επαγγελματίες καθώς και την άποψή σου για αυτούς, είτε είναι θετική είτε αρνητική.αν θελετε να σας πω ποιος ειναι
:)Θα σε παρακαλούσα να μας πεις ΣοφίαΦοιβο μου, ευχαριστω! Κραταει απο Ανατολιτικες ρατσες, απο ο,τι μου εχει πει ο συμπεριφοριολογος (πλακα πλακα, ο συγκεκριμενος εχει ειδικευτει κ σε εξωτικα πουλια, παπαγαλους κτλ αν θελετε να σας πω ποιος ειναι)..
Πολύ ενδιαφέρον τύπος! :D Πολλές γάτες δαγκώνουν ενώ τις χαιδεύεις απο αγάπη.
Το ψάχνεις γενικά το θέμα πολύ και μ'αρέσει. Βέβαια να μας πεις ποιος είναι ο συμπεριφοριολόγος, αχρείαστος να 'ναι.:D
Σοφία πολύ όμορφος και ωραία πράγματα μας αναφέρεις.
Συμπεριφοριολόγος είναι κάποιος που έχει μελετήσει τις ράτσες και την ιστορία κάποιου είδους;Διακρίνει μέσω αυτών την εκάστοτε συμπεριφορά και προτείνει;Υπάρχει συγκεκριμένη σπουδή; Πρώτη φορά το ακούω για αυτό και ρωτάω.
Μπορείς αν θέλεις να αναφέρεις επαγγελματίες καθώς και την άποψή σου για αυτούς, είτε είναι θετική είτε αρνητική.
Κούκλος ο γάτος!
:)Θα σε παρακαλούσα να μας πεις Σοφία
Τον βρήκα, δεν θ΄αργήσω να τον επισκεφτώ:D ευχαριστούμε Σοφία!
ναι ναι! Έχεις δίκιοχεχεχ! Εισαι μια εσυ! :D
Δεν θα τον επισκεφθεις - θα ΣΕ επισκεφθει θα πρεπει να δει το ζωακι στον χωρο που ζει!
Πολύ ενδιαφέρον τύπος! :D Πολλές γάτες δαγκώνουν ενώ τις χαιδεύεις απο αγάπη.
άσχετο-σχετικό... Που να έβλεπες τι ταράκουλο έπαθε εκείνη η πάπια (περιμένοντας τον γιατρό) όταν σώνει και καλά μια κυρία (με κουνελάκι) με το έτσι θέλω την χάιδεψε. Γενικά ο κόσμος μπορεί να έχει ζώα στην κατοχή του, αλλά δεν έχει και παιδεία...... Καμια φορα, εμεις οι ανθρωποι θελουμε ντε κ καλα να τα χαϊδεψουμε.. Αυτα εκεινη την στιγμη, δεν θα ειναι στην ιδια φαση..
άσχετο-σχετικό... Που να έβλεπες τι ταράκουλο έπαθε εκείνη η πάπια (περιμένοντας τον γιατρό) όταν σώνει και καλά μια κυρία (με κουνελάκι) με το έτσι θέλω την χάιδεψε. Γενικά ο κόσμος μπορεί να έχει ζώα στην κατοχή του, αλλά δεν έχει και παιδεία...
Στην ομάδα ήρθες; petbirds.gr/groups/Ενυδρεία-Ψάρια.3/εγώ ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια με ενυδρεία από την κατασκευή τους έως και την αναπαραγωγή των κατοίκων τους...
Σοφία μου ( @Sapien ) δε σε ξέρω προσωπικά αλλά ήδη σε έχω συμπαθήσει! Ελπίζω να έρθεις στην συνάντηση: https://community.petbirds.gr/threads/Επιμορφωτική-Συνάντηση-Μελών-petbirds.26855/ να σε γνωρίσουμε από κοντά!
Ο Γκρίζλυ είναι τέλειος και πραγματικά μοναδικός! Να τον χαίρεσαι! Και τα μπατζάκι σου φυσικά! Μ αρέσει πολύ αυτό που είπες ότι όλα θέλουν αγάπη και πρέπει να σεβόμαστε τα θέλω τους.. Αν θέλουν θα ανέβουν στο δάχτυλό μας θα έρθουν για χάδια αν δε θέλουν γιατί να τα πιέσουμε; Θα τον ψάξω και εγώ τον συμπεριφορολόγο και ίσως κάνω στροφή στην καριέρα μου! :D
ουπς αυτό μου διέφυγε!Δεν εχω καναρινια αγαπη μου! (Κατα το "ντεν εκω αυτοκινητο καρντια μου" αν θυμασαι) :D
Δεν είναι γενικού περιεχομένου είναι για τα χρώματος.. αλλά ντάξει εμείς θα κανονίσουμε να πάμε για καφέ! ΧεχεχεΑν ειναι "γενικου περιεχομενου" κ μπορω να ερθω οπου κανονισετε (επειδη, οντως δεν εχω ουτε αυτοκινητο) θα το κανονισω να ειμαι εκει!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας