ΝΑΙ!:Dκαι ξεσήκωναν τον κόσμο από τις κραυγές τους! Δεν ήμουν σ΄ετοιμότητα να τους φωτογραφίσω (μέχρι να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και να ανοίξει η φωτογραφική αυτοί εξαφανίστηκαν, σκέτα καταπράσινα...φάντομ!Ηταν σε σχηματισμο μαχης; βελος;
ΝΑΙ!:Dκαι ξεσήκωναν τον κόσμο από τις κραυγές τους! Δεν ήμουν σ΄ετοιμότητα να τους φωτογραφίσω (μέχρι να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και να ανοίξει η φωτογραφική αυτοί εξαφανίστηκαν, σκέτα καταπράσινα...φάντομ!Ηταν σε σχηματισμο μαχης; βελος;
Λογικό. Γι αυτό επιβίωσαν..μέχρι να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και να ανοίξει η φωτογραφική αυτοί εξαφανίστηκαν, σκέτα καταπράσινα...φάντομ!
Σισσυ σε βλεπω εξπερτ στα ιπταμενα μεσα!:Dμεσα στο σπιτι μου παντως καθε πιλοτος ΑΗ64 θα ζηλευε τις πτητικες μανουβρες του Τουκη μου! Εξω γινεται Phantom , αρα να υποθεσω οτι η οικογενεια αυτων των πτηνων τρανσφορμαρει, αναλογα το επιχειρησιακο περιβαλλον!DΝΑΙ!:Dκαι ξεσήκωναν τον κόσμο από τις κραυγές τους! Δεν ήμουν σ΄ετοιμότητα να τους φωτογραφίσω (μέχρι να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και να ανοίξει η φωτογραφική αυτοί εξαφανίστηκαν, σκέτα καταπράσινα...φάντομ!
Μα, έχουν μια δυναμική και ευελιξία όταν πετούν! Εμένα τουλάχιστον με πιάνει μια άγρια χαρά βλέποντάς τους!... Μεσα στο σπιτι μου παντως καθε πιλοτος ΑΗ64 θα ζηλευε τις πτητικες μανουβρες του Τουκη μου! Εξω γινεται Phantom , αρα να υποθεσω οτι η οικογενεια αυτων των πτηνων τρανσφορμαρει, αναλογα το επιχειρησιακο περιβαλλον!D
ποιο μαγαζί Μαρία; (μου διαφεύγει άτιμη ηλικία)Καλά εδώ κι αν υπάρχουν μύθοι Deukalion :)
Μια κυρία επέμενε μετά μανίας ότι όλοι οι παπαγάλοι απέδρασαν από ένα κατάστημα της οδού Χαϊμαντά στο Χαλάνδρι και δεν σήκωνε κουβέντα επ' αυτού.
Βρε καλή μου βρε χρυσή μου, τίποτα, με κοίταζε με το ύφος της απαξίας πως δεν ξέρω τι μου γίνεται και συνέχιζε απτόητη :D
Δεν ξέρω, δεν ήταν καν pet shop, υποθέτω κάποιος που δεν χώνευε, γιατί αποκαλούσε περιφρονητικά "ο βρωμιάρης" :Dποιο μαγαζί Μαρία; (μου διαφεύγει άτιμη ηλικία)
Και καπως ετσι, από την αντιπάθεια ενός ανθρώπου για έναν άλλον γεννιέται ένας αστικός μύθος... κοίτα να δειςΔεν ξέρω, δεν ήταν καν pet shop, υποθέτω κάποιος που δεν χώνευε, γιατί αποκαλούσε περιφρονητικά "ο βρωμιάρης" :D
, δε θα ήταν όμως σωστος εκτροφέας αν έκανε αυτό το πράγμα Αγγελε. :Dμεταξύ μας Διονύση και Μαρία ποιον εκτροφέα κάνετε διαφήμιση που έχει τόση μεγάλο πληθυσμό παπαγάλων ώστε να τα αφήνει ελεύθερα;
Θα σου πω στ' αυτί για ν' ανεβάσω το κασέ του :Dμεταξύ μας Διονύση και Μαρία ποιον εκτροφέα κάνετε διαφήμιση που έχει τόση μεγάλο πληθυσμό παπαγάλων ώστε να τα αφήνει ελεύθερα;
Μάλλον ποιον βρωμιάρη εκτροφέα χα χα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας