Οσο για το αν πεθανει μαζι μου, τουλαχιστον του προσφερω τροφη, προστασια απο τους κινδυνους καθως και φαρμακευτικη περιθαλψη σε περιπτωση ασθενειας. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι τα ζωα που ζουν σε σπιτι, ζουν περισσοτερα χρονια απο τα αλλα που ζουν στη φυση. Τουλαχιστον εγω εχω ενα επιχειρημα και θα διαφωνησω στο "με η χωρις επιχειρηματα" που προβαλεις. Αλλο πραγμα η κοινη αγαπη που εχουμε για τα πουλια και αλλο ετσι απλα "αστο για να το αφησεις γιατι δεν ταιριαζει στη νοοτροπια μας". Τις ιδιες απαντησεις πηρε το ποστ μου με απαντησεις εμπορου αγριων πουλιων. Αυτο με κανει να αμφισβητω την αντικειμενικοτητα αλλα και τις γνωσεις ορισμενων και δε θα παρω αποφασεις συμφωνα με το τι λενε αλλα συμφωνα με το τι ειναι καλυτερο για το λουγαρακι μου.
Οσο για τους κανονες του φορουμ, τους οποιους κατηγορηθηκα οτι παραβιασα, που ορισμενοι προβαλουν με τοση αφοσιωση, αναρωτιεμαι γιατι ο Αλεξανδρος(που στην τελικη ειναι υπερμαχος των κανονων) μπορει να γραφει με λατινικους χαρακτηρες (που ειναι και πιο ευκολο για ολους), ενω οι υπολοιποι δεν μπορουμε;! Εδω γιατι υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα; Λυπαμαι που φερνω το θεμα στην επιφανεια αλλα δεν μπορουν ορισμενοι να καλλιεργουν εντυπωσεις χωρις να παιρνουν αναλογη απαντηση.