Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό Σισσυ..θα σου πρότεινα τις σταγόνες αντί για λουράκια Εύα.
Επειδή θα ειναι πιο εύκολο για μένα! Κυρίως με την μάνα που όλο με χτυπάει..
Σε ποια σημεία βάζουμε αμπούλα; Πόσο κρατάει; αντέχουν στο νερό;
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό Σισσυ..θα σου πρότεινα τις σταγόνες αντί για λουράκια Εύα.
3μηνη δράση πρέπει να έχουν μάλλον οι περισσότερες.
Beaphar Biocton Spot On Αμπούλες Γάτας - ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ - Pet4u
Το Biocton Spot-on είναι βιολογικό προϊόν που δημιουργήθηκε ειδικά για να απωθεί ψύλλους σκνίπες κουνούπια ψείρες τσιμπούρια κρότωνες και ακάρεα Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα Margosa και Πύρεθρο τα οποία επιφέρουν άμεσα και δραστικά αποτελέσματαwww.pet4u.gr
Ναι θα κάνουμε εμβόλια και στα μικρά... Όπως και στείρωση...Σίσσυ αυτό είναι απωθητικό. Έχοντας ζήσει με ολόκληρο κοπάδι γάτες στην αυλή μου μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα απωθητικά δεν κάνουν για να εξοντώσεις παράσιτα. Χρειάζεσαι αμπούλα με κανονικό φάρμακο (εντομοκτόνο). Η δράση και η περίοδος κάλυψης ορίζεται απο τον κατασκευαστή αλλά δεν είνα υποχρεωτικό να το ακολουθήσεις αν διαπιστώνεις ότι πιο αραιά φτάνει.
Εύα για να μην το ξεχάσω, απο το φθινόπωρο και μετά αυξάνεται ο κίνδυνος για να κολλήσουν τα γατάκια ρινοτραχείτιδα. Αυτή είναι η πιο κοινή λοίμωξη του αναπνευστικού της γάτας που προσβάλει μόνο τις ανεμβολίαστες γάτες. Εσύ δεν κινδυνεύεις αλλά αυτά μπορούν να κινδυνέψουν. Θεωρώ πολύ σημαντικό να εμβολιαστούν με τον βασικό εμβολιασμό. Επίσης καλό θα ήταν να προγραμματίσετε και την στείρωσή τους ανεξαρτήτως φύλου. Τα θηλυκά αν ζουν έξω μπορούν ακόμη κι απο 4 μηνών να ζευγαρώσουν. Τα δε αρσενικά τραυματίζονται, χάνονται και συνήθως ζουν πολύ λίγο. Η στείρωση στις γάτες ακόμη κι αν γίνει νωρίς δεν έχει συνδεθεί με κανένα πρόβλημα υγείας, αντιθέτως ζουν περισσότερο καθώς προφυλάσσονται κι απο μεταδιδόμενες ασθένειες όπως λευχαιμία, FIP κτλ.
Σπίτι τα πήρα..Εύα, αποφάσισες να τα πάρεις σπίτι σου τελικά;
Γιάννη ξεχνάς... εσύ τα έγραφεςΚαι κοίταξε στις φιλοζωικές της περιοχής μήπως τρέχει ή πότε θα τρέξει πρόγραμμα στειρώσεων, και από ποιες ηλικίες γίνονται, αν τελικά θελήσεις να τα στειρώσεις (με πρώτη τη μητέρα τους φυσικά)
Να ρωτήσω κάτι όποιον ξέρει να μου απαντήσει...
πώς γίνεται να έκανε πρόσφατα στείρωση και να τα θηλάζει ακόμα;
Πιο πάνω Γιάννη μου ανέφερα ότι έχω αυλή και ότι η μανα έχει στηρωθει...Μάλιστα. Δεν είχα καταλάβει ότι έχετε και αυλή. Οπότε θα περάσουν τζάμι τα γατίνια σου! Αν (όταν) θα έχεις την ευκαιρία, βάλε μας και καμιά φωτογραφία να θαυμάσουμε τα μουτράκια τους. Και κοίταξε στις φιλοζωικές της περιοχής μήπως τρέχει ή πότε θα τρέξει πρόγραμμα στειρώσεων, και από ποιες ηλικίες γίνονται, αν τελικά θελήσεις να τα στειρώσεις (με πρώτη τη μητέρα τους φυσικά)
Πιο πάνω Γιάννη μου ανέφερα ότι έχω αυλή και ότι η μανα έχει στηρωθει...
[automerge]1573975435[/automerge]
Η μάνα μου, μου είπε εχθές ότι είναι περίπου 3 μηνών και κάτι τα μικρά...
Τα γνωρίζει από μωρά.
Εγώ πάλι να σας πω την αλήθεια ότι οι γάτες δεν μου άρεσαν και πολύ.
Την έβλεπα και πιο παλιά την μάνα αλλά δεν έδινα σημασία.
Και πριν ένα μήνα ακριβώς βγήκα ένα απόγευμα στο μπαλκόνι μου και τα είδα που με κοιτούσαν και τα λυπήθηκα.
Πήγα την ίδια στιγμή κιόλας και αγόρασα τροφή για να τα ταισω.
Έβγαινα κάθε μέρα και τα τάιζα.
Και τώρα δεν ξεκολλάω από πάνω τους.
Έχουμε άλλες 3 μαύρες γάτες στη γειτονιά, αλλά αυτή είναι η πιο όμορφη!Λατρευω το μαυρο χρωμα, πραγματικα. Ολα κουκλια ειναι, να περιμενεις σιγα σιγα στη πορτα σου σκοτωμενες σαυρες, κανα ποντικακι, ειναι ολα δωρακια.
Μαγγιρα θεα! τελος.
Είναι πολύ κλαψιαρα και φοβιτσιαρα αυτή!user20443 είπε:Η Μαντώ γιατί τέτοιο παραπονο
Ο Τζιμούλης σου πρέπει να φαίνεται και λίγο πιο ανεξάρτητος σαν αγόρι που είναιΕίναι πολύ κλαψιαρα και φοβιτσιαρα αυτή!
Μόλις παω να τη χαϊδέψω αρχίζει να ουρλιάζει.. Στη συγκεκριμένη φώτο έψαχνε την μάνα της.
Είναι πολύ δεμένες...
Ενώ με τον Τζιμούλη μου όχι τόσο..
Ναι βέβαια και είναι από την μάνα του.. Από εμένα όχι ακόμη..user20443 είπε:Ο Τζιμούλης σου πρέπει να φαίνεται και λίγο πιο ανεξάρτητος σαν αγόρι που είναι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας