Έκλυτο βίο ζουν στην πολυτελή τους βίλα! Άρχοντες τους βρίσκω! Καλά να περνάνε!
Aκριβώς Αμβρόσιε. Μάσες, ξάπλες και ραχάτια και που και που κανένας καυγάς να ξυπνάνε τα αίματαΈκλυτο βίο ζουν στην πολυτελή τους βίλα! Άρχοντες τους βρίσκω! Καλά να περνάνε!
Aκριβώς Αμβρόσιε. Μάσες, ξάπλες και ραχάτια και που και που κανένας καυγάς να ξυπνάνε τα αίματα
! Εεε βέβαια! Από όλα έχουν οι παραστάσεις σας! Σούπερ!Aκριβώς Αμβρόσιε. Μάσες, ξάπλες και ραχάτια και που και που κανένας καυγάς να ξυπνάνε τα αίματα
Μου πήρε τουλάχιστον πέντε λεπτά μέχρι να βρω την μικρήO μικρός μασουλάει αμέριμνος, η μικρή κάνει ότι... κοιμάται αλλά οταν δεν κοιτάζει αυτός κατεβαίνει και του κλέβει τους ηλιόσπορους.
View attachment 61087
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ!Η βασίλισσα λουσμένη στο φως και ο πληβείος.
Τα έχω γιατί όταν πηγαίνουν ταυτόχρονα να φάνε θελω να μη "μπλεκονται". Καθε ταϊστρα έχει άλλο φαγητό ώστε να "διαλέγουν". Η δεξιά ποτίστρα είναι η "μπανιέρα" της μικρής (ναι έχουμε και τέτοια βιτσια), είναι απ' αυτες τις "πλακέ" κι εκεί φρεσκάρεται η κυρία μας. Οχι δεν είναι και τα δύο σε ενα κλουβί (οταν κοιμούνται τουλάχιστον γιατί μόνο τοτε μπαίνουν στο κλουβί). Παντως τους μεσημεριανούς υπνάκους τους, τους παίρνουν στο κλουβί του Ερνέστο και τα δύο.Γιατί έχεις έξω Διονύση δύο ποτίστρες και δύο ταίστρες;
Δεν τα έχεις και τα δυο σε ένα κλουβί;
λες να μας στείλουνε κανα στρατόχαρτο να αρχίσουμε να τρώμε τα νύχια μας; Αν και μαλλον αεροπορία θα παει οπότε καλά θα είναιΚαλως ηρθατε, ολοι σας, μας λειψατε Σε καποια φαση λεω, τι στην ευχη φανταρος πηγε ο Ερνεστο στα συνορα κ τρεχετε για επισκεπτήρια;
Χαα μαλλον θα τους γραψουνε κανονικα τα κοριτσακια τους και θα παιζουνε μεταξύ τους.Θα κανει αερομαχιες με τον Σαχαμπ ε; πωωπωω χαμος και τα κοριτσακια τους θα κλαίνε κ θα φτιαχνουν παιχνίδια κ θα τα στελνουνε να περνα η ωρα τους στο ΚΨΜ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας