Ναι το ξέρω, απ' τα πλαστικά περάσαμε στα γυάλινα και τώρα πια δε δινουν δεκάρα για τα μπουκάλια (Ο Ερνέστο δηλαδή η μικρή είναι ακόμα σε... Νηπιακό στάδιο, παίζει με το φαγητό της)Δοκίμασε να τους αφήσεις και ένα μικρό μπουκάλι με νερό για να το σπρώχνουν με το ράμφος. Ο Λινκ κάθε μέρα παίζει πάνω από 2 ώρες με το μπουκάλι
Λαμπρά! Ανυπομονώ να δω τα δωράκια που θα τους φέρει ο... Άγιος Διονύσης! Τα προσμένουν βλέπω!:DΧρόνια πολλά και καλή χρονιά απ' τα διαβόλια που περιμένουν τον... Άγιο Βασίλη
View attachment 59498
! Κλασικά και εικονογραφημένα ο καθένας στον ρόλο του!:DΜετα τιμής
Ερνέστο ο άντρακλας και Ταμου το μωρό
-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΟ!
-Πάψε μιλάνε οι μεγάλοι τώρα.
-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΟ ΕΙΠΑ!
Ποιος σου ειπε οτι δεν το εχουν διαλύσει; Είναι το τρίτο νομίζω, και σύντομα θα χρειαστούμε 4οΗ δικια μου απορια ειναι πως δεν εχουν διαλυσει ακομη το τηλεκοντρολ.
Σισσυ μου την παίρνει απ' οπου και αν βρισκεται (συνήθως καπου στο χαλί) και την φέρνει δίπλα του όπου και να παει. Του αλλαζουμε σακουλιτσα καθε μέρα καθως ο κύριος με τα περα δώθε την κάνει λίμπα.Ο θρασύτατος παπαράτσι με το βίντεο αυτό, επιβεβαιώνει πως μια σακούλα συνεχίζει να μην χάνει ποτέ την αξία και την γοητεία της! Ακόμα και αν δίπλα της βρίσκεται αυτή η τόσο όμορφη πισίνα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας