Φροντίδα Ζευγαρώστρα για μόνιμη κατοικία;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης vag990
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

vag990

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2009
Μηνύματα
227
Πόλη
Πύλος
Θέλω να ρωτήσω εάν είναι σωστό να έχω το ζευγάρι μόνιμα στη διπλή ζευγαρώστρα, εννοείται με το διαχωριστικό, σαν δυο κολητά ατομικά κλουβια.
Εάν ναι, θα πρέπει να είναι τυφλό το διαχωριστικό ώστε να μην βλέπονται μόνιμα;
Δεν μιλάω για το διάστημα της προετοιμασίας για αναπαραγωγή.

Ευχαριστώ
 
ξερεις τι ειχα σκεφτει καποια στιγμη; Ειχα διαβασει σε ξενο site οτι υπαρχουν ζευγαρωστρες που ειναι τριπλες. Πιστευω να υπαρχουν και στην ελλαδα αυτα τα κλουβια. Ξερεις πως την χρησιμοποιεις; βαζεις δυο θηλυκα στην ακρη και εναν αρσενικο στη μεση που εναλλασεται (οπως ελεγε το ασμα απο καναρα σε καναρα θα πεταω). Ειχα σκεφτει λοιπον να παρω μια τετοια ζευγαρωστρα και να την χωρισω στα δυο ακριβως στην μεση και να εχω τον αρσενικο στην μια ακρη και την θηλυκια στην αλλη χωρις οπτικη επαφη. ετσι θα εχουν αρκετο χωρο και τα δυο πουλια και η θηλυκια θα μπορει να φτιαξει την φωλια οποτε θελει χωρις να χρειαστει να αλλαξει κλουβι.
 
ειχα διαβασει σε ξενο site οτι υπαρχουν ζευγαρωστρες που ειναι τριπλες. Πιστευω να υπαρχουν και στην ελλαδα αυτα τα κλουβια. Ξερεις πως την χρησιμοποιεις; βαζεις δυο θηλυκα στην ακρη και εναν αρσενικο στη μεση που εναλλασεται (οπως ελεγε το ασμα απο καναρα σε καναρα θα πεταω)
Κάτι αντίστοιχο περιγράφεται στο άρθρο Ζευγαρώματα και Ζευγαρώστρες :)
 
Back
Top