το διαβασα και ειδα και την ψηφοφορια ειδα που ειναι κατα θα περιμενα και ποιο λογικο θα ηταν να μου λεγατε μην τον αφηνεις εξω να πετα παρα να του κοψω τα φτερα αν και του αρεσε και να τον δεις πως κανει τωρα μεσα στο κλουβι κατι ζογκερικα και να σου πω κατι μαρακι αλλα μην με κοροιδευψεις οταν τον αφηνα στο δωματιο οκ δεν νομιζω να τρελενωταν σημερα που τον αφησα εδω μολις μπηκε στο κλουβι εκατσε πανω στο βατηρα και μου κουνουσε σαν να χορευε ποτε δεξια ποτε αριστερα σαν να μου ελεγε ευχαριστω αυτο το χάρνες μαρια εψαξα και εδω σε καταστηματα δεν το βρηκα κοιταξα ιντερνετ σε μαγαζια δεν το βρηκα
σισυ εγω πιστευω μια δυο 10 θα του αρεσει γιατι του αρεσει να πετα
ειμαι διπλα στο κλουβι μαζι με το πισι και γραφω λες και καταλαβαινει οτι λεμε γιαυτο κατι λεει γαμωτο αλλα δεν καταλαβαινω και το κανει πολλες φορες λεει κατι αλλα δεν καταλαβαινουμε τωρα ηλθε η ωρα του μπανιου του
σισυ εγω πιστευω μια δυο 10 θα του αρεσει γιατι του αρεσει να πετα
ειμαι διπλα στο κλουβι μαζι με το πισι και γραφω λες και καταλαβαινει οτι λεμε γιαυτο κατι λεει γαμωτο αλλα δεν καταλαβαινω και το κανει πολλες φορες λεει κατι αλλα δεν καταλαβαινουμε τωρα ηλθε η ωρα του μπανιου του