Φροντίδα Ζητώ βοήθεια για μικρά περιστεράκια

Δεν παθαινουν απολυτως τιποτα! Απλα μεχρι να στεγνωσουν ελαφρα, χανουν λιγο την ισοροπια τους. Κατα τα αλλα μια χαρα.Λιγες μερες μετα επανερχονται τα φτερα στο φυσιολογικο(Πολλοι το θεωρουν λαθος-αλλα το εχω κανει απειρες φορες σε παρα πολλα περιστερια κι ηταν ολα μια χαρα).
Δε μπορω να βαλω στο σπιτι καποιο πουλι χωρις να το ψεκασω για τα παρασιτα και χωρις να το πλυνω.
Χτες απεκτησα αλλα 2 μωρα! Ειναι γεματα χνουδι και εχουν λιγα φτερα στις ακρες των φτερουγων. Το βραδυ θα ανεβασω φωτογραφιες :)
 
να σου πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω αυτο... Ναι μπορει να εχεις και δικιο.. αλλα με ενα απλο παρασιτικο δενθα εκανε την ιδια δουλεια; Μπορει να κανω και λαθος οντως δεν ξερω
ναι να ανεβασεις φωτο να τα καμαρωσουμε! Θα πρεπει να ειναι πολυ γλυκα!
 
Το παρασιτικο σκοτωνει ολα τα παρασιτα, αλλα παραμενει πανω τους. Εγω θελω να μπορω να τα πιανω, να τα φιλαω 😛 και να τα ακουμπαω οπουδηποτε χωρις να σκεφτομαι οτι αφηνουν το φαρμακο ή οτιδηποτε μπορει να εχουν πανω τους. Ειχα ενα περιστερι το οποιο το ειχα 11 χρονια και σχεδον ανα 2μηνο εκανε το μπανακι του!



Οποτε το πηγαινα στον πτηνιατρο τα σχολια του ηταν πως εχει πολυ καθαρο και καλο φτερωμα. Βεβαια ειχε και καλη διατροφη!
 
Back
Top