Φροντίδα Ζητώ οδηγίες για Ζακό μωρό

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης ΡΟΖΙ
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ΡΟΖΙ

PB Member
Πόλη
Περιστέρι
Μολις απεκτησα ενα μωρο ζακο. Ειναι 2 μηνων αρσενικος. Μου εδωσαν μια κρεμα και μια συρριγα. Μου ειπαν οτι πρεπει να τρωει μεσημερι και βραδυ απο μια συρριγα. Και να τον εχω στην ζεστη.

Καθε πληροφορια δεχτει.

φωτο θα σας στειλω πιο μετα.

Ροζι εγω δεν ξερω να σου πω πολλα γιατι τον δικο μου δεν τον ειχα απο μωρο αλλα εχω διαβασει πολλα εδω στο forum που θα σου ηταν χρησιμα κοιτα λιγο στα θεματα για παπαγαλους και νομιζω θα βρεις ολες τις πληροφοριες για αυτο που ψαχνεις. μεχρι και youtube για το πως να το ταιζεις.

Έτσι είναι αρκεί να τηρείς το πρόγραμμα διατροφής με ευλάβεια.

Φιλικά

παιδια καθε ποτε πρεπει να τρωει. Αυτος απο το πετ σοπ μου ειπε οτι πρεπει να τρωει μεσημερι και βραδυ. Ετσι πρεπει;

Ροζι τον Ringneck που έχω εγώ μέχρι χθες τον τάιζα 4 φορές τη μέρα. Από σήμερα θα τον ταίζω 3 αν και αυτή τη στιγμή ψιλοδιαμαρτύρεται αλλά του έδωσα λίγο μήλο.
Δώσε αρκετή βάση στο να μην είναι κρύα και ούτε καυτή η φόμουλα. Επίσης πρέπει να έχει χωνέψει πριν να ξαναφάει. Ο δικός μου είναι λίγο πάνω από μήνα μάλλον απ' ότι μου είπαν αλλά έχει αρχίσει να πετάει κι όλας. Μάλλον οι ζακό μεγαλώνουν πιο αργά.

οχι. Δεν μπορει να σταθει. Παραπαταει μερικες φορες.

Μήπως είναι μικρότερος; Μακάρι να κάνω λάθος. Ταισέ τον 3-4 φορές την ημέρα. Σήμερα τον απόκτησες; Αν ναι πόσες φορές τον ταίσες και πόση ποσότητα; Στα ρωταώ για να καταλάβω και να μπορέσω να σε βοηθήσω.

σημερα τον πηρα. Αυτος απο το πετ σοπ ειπε να τον ταιζω μεσημερι και βραδυ. Μου ειπε να τον ταισω το βραδυ γιατι για μεσημερι ειχε φαει. Μολις τωρα τον ταισα μια συρριγα γιατι ετσι μου ειπε.η συριγγα ειναι 20cc.

Mipos na voithisei kamia fotografia...
Mporeis na elegxeis an einai pinasmenos vlepontas to meros kato apo to lemo tou! An einai fouskomeno tote simen oti exei akoma fagito...an oxi prepei na ton ksanataisis...

σημερα τον πηρα. Αυτος απο το πετ σοπ ειπε να τον ταιζω μεσημερι και βραδυ. Μου ειπε να τον ταισω το βραδυ γιατι για μεσημερι ειχε φαει. Μολις τωρα τον ταισα μια συρριγα γιατι ετσι μου ειπε.η συριγγα ειναι 20cc.

Παρατήρησε τον προβολό του, όπως πολύ σωστά αναφέρει και η Πωλίνα, μετά απο 3 ώρες και κοίτα αν έχει χωνέψει ή αν έχει ακόμα ποσότητα ικανοποιητική για να βγάλει όλη την νύχτα.

Γρηγόρη αν ο προβολός του είναι άδειος αλλά το πουλί δεν θέλει να φάει τι γίνεται;
Εγώ τον δικό μου δεν τον ταίζω με το ζόρι γιατί νευριάζει.
Πάντως Ρόζι για να παραπατάει ακόμα ο Ζακό σου μου ακούγεται πιο μικρός.

μαλλον. Θα τον παω σε ενα πτηνιατρο για να δω. Παντος ειναι παρα πολυ ημερος.φωναζει μονο οταν πειναει η οταν κατι τον ενοχλησει. Τον πηρα απο το μεγαλο πετ σοπ που ειναι στην Αθήνα. Για την ακριβεια δεν πηγα εγω αλλα μου τον εφερε ο αρραβωνιαστικος μου. Οτι σας λεω μου τα ειπε ο αρραβωνιαστικος μου που του το ειπαν.

Γρηγόρη αν ο προβολός του είναι άδειος αλλά το πουλί δεν θέλει να φάει τι γίνεται;
Εγώ τον δικό μου δεν τον ταίζω με το ζόρι γιατί νευριάζει.
Πάντως Ρόζι για να παραπατάει ακόμα ο Ζακό σου μου ακούγεται πιο μικρός.

Και εμείς έχουμε άδειο στομάχι μερικές φορές αλλά δεν έχουμε όρεξη να φάμε :D. Μην σε ανυσηχεί αυτό :). Όπως είπες αν τον ζορίσεις νευριάζει κάτι που πάει να πεί δεν θέλει να φάει.

Back