... Το ψεύτικο δαχτυλίδι δεν ωφελεί κάπου όμως δείχνει οτι όντως γεννήθηκε έστω και στην Ταιβαν το 1952:D και δεν γεννήθηκε στην φύση και το άρπαξαν κάποιοι...
Θα του το βγάλω τότε και θα του βάλω ένα άλλο που να λέει "ΜΑΝΙ 08"!
... Το ψεύτικο δαχτυλίδι δεν ωφελεί κάπου όμως δείχνει οτι όντως γεννήθηκε έστω και στην Ταιβαν το 1952:D και δεν γεννήθηκε στην φύση και το άρπαξαν κάποιοι...
παρα πολυ καλα. Του εχω κομματια απο εφημεριδες και προσπαθει να τα πιασει και οταν δεν μπορει νευριαζει.
Η πετσέτα δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση λόγω υγεινής. Τι θα κάνεις; Θα την πλένεις σε κάθε κουτσουλιά; Εμένα ο δικός μου έχει ένα κλαδάκι με βεντούζες μέσα στο τεράριουμ (πατέντα του πατέρα μου) και κάθεται εκεί όλη την ώρα. Το πριονίδι αντέχει 2-3 μέρες γιατί είναι απορροφητικό και ο Μάνι δεν ακουμπάει πάνω του παρά μόνο όταν θέλει. Αυτό που βάζουν στα χάμστερ κάνει.
... Το θεμα του αναπνευστικου ειναι σοβαρο, καθε πουλακι αντιδρα διαφορετικα, καλο ειναι να το εχεις στο νου σου:)πιστευω οχι πριονιδι καλυτερα... Επισης δεν ειναι πολυ καλο για το αναπνευστικο συστημα λογω της σκονης που περιεχει.
εμενα δεν μπορει να σταθει πολυ ωρα. Πεφτει. Εμενα θελει κατι που να μπορει να σταθει κατω.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας