Φροντίδα Ζητώ οδηγίες για Ζακό μωρό

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης ΡΟΖΙ
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Exei daxtilidi? Eki prepei na grafei tin imeronimia genisis! Omos nomizo ta magazia sti Athinas den exoune oute xartia gia ta poulia tous... Kalitera na plironis 200 euro papapano kai tha pareis xarti me test DNA...pistopiitiko igias kai na exei ki daxtilidi...kai na exeis to kefali sou isixo...

Πωλίνα το δαχτυλίδι γράφει μόνο το έτος γέννησης. Μόνο τα έγγραφα (αν είναι γνήσια) μας λένε την ακριβή ημερομηνία.

φοραει δακτυλιδι.χαρτια ειχε αλλα δεν τα εδωσε. Ειπε οτι ειναι για αυτον για το μαγαζι. Μανο εσυ πηρες χαρτια για τον παπαγαλο;

Den ginete na vgaleis fototipia? Ta diavases?
Grigori: an exoume daxtilidi mporoume na vroume ton ektrofea;na tou paroumr tilefono...na rotisoume...To Pet shop mporei na sou pei psema...tous niazei polisi kai den tous niazei an auto to poulaki tha pethanei se 3 vdomades...
Pantos ego nomiza oti to daxtilidi anaferi kai mina genisis...
Ton Amazone mono me xartia kai daxtilidi na paro...

υπαρχει φωτο στους φιλους τον παπαγαλων.Αν δεν βοηθαει η φωτο αυριο θα ανεβασω αλλη. Γιατι αυτη την στιγμη κοιμαται.

Πωλίνα αυτός ακριβώς είναι ο βαθύτερος σκοπός του δαχτυλιδίου. Είναι η ταυτότητα του πουλιού. Απο εκεί μαθαίνεις τα πάντα για αυτο. Τα χαρτιά συνοδεύουν το πτηνό αν είναι έγγραφα απόκτησης, αν είναι έγγραφα εισαγωγής (τιμολόγια κτλ ) δεν μπορείς να τα πάρεις.

αυριο παιδια θα σας πω τι λεει το δακτυλιδι γιατι σημερα δεν με αφηνε καθολου να το δω. Παντος ειναι βασικα πολυ ημερος. Να φανταστειτε οτι καθοταν στην αγκαλια μου. Δεν εφευγε απο εκει.

Μακάρι αυτά τα λίγα που σου είπαμε να σε βοηθήσουν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και μην ανχώνεσαι!

Φιλικά

Γιατί τα δαχτυλίδια λένε την αλήθεια; Του Μάνι λέει 07 και είναι 1 μήνα! Για την ακρίβεια γράφει 527 ΚΑ 07 GR. Μου είπε ότι είναι εισαγωγή από βέλγιο. Το GR μάλλον βέλγιο είναι! Χαρτιά βέβαια δεν είχε.

Μάνο ούτε αυτά λένε την αλήθεια μερικές φορές. Όλα για το χρήμα λένε και έχουν δίκιο

Δυστυχώς έτσι είναι... Αυτός ήταν και ένας λόγος που πήρα μωρό. Τουλάχιστον ξέρω ότι αυτό που παίρνω δεν είναι 15 χρονών! Αν είναι ελληνικό ή βελγικό λίγο με νοιάζει αν και φαντάζομαι πως θα έχουν μεγάλο κέρδος.

Αυτό ακριβώς! Και να σου πω την αλήθεια μόλις μεγαλώσει θα πάω να του βγάλουν το δαχτυλίδι.

Αυτό ακριβώς! Και να σου πω την αλήθεια μόλις μεγαλώσει θα πάω να του βγάλουν το δαχτυλίδι.

Έχω μια παρόμοια εμπειρία με τον κακατου. Αν θέλεις βγάλτο το τώρα αν και δεν βλεπω το λόγο. Στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα.

Έχω μια παρόμοια εμπειρία με τον κακατου. Αν θέλεις βγάλτο το τώρα αν και δεν βλεπω το λόγο. Στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα.

Επειδή είναι ακόμα μικρός θα βγαίνει πιο εύκολα εννοείς; Ο λόγος είναι ότι πολλές φορές το δαγκώνει και επίσης δεν βρίσκω τον λόγο να του έχω ένα άχρηστο και ψεύτικο δαχτυλίδι που δεν ωφελεί σε τίποτα. Είναι σαν φοράω εγώ ένα βραχιόλι για όλη μου τη ζωή που να λέει ότι γεννήθηκα στην Ταιβάν το 1952! 😉 :D

Γιατί τα δαχτυλίδια λένε την αλήθεια; Του Μάνι λέει 07 και είναι 1 μήνα! Για την ακρίβεια γράφει 527 ΚΑ 07 GR. Μου είπε ότι είναι εισαγωγή από βέλγιο. Το GR μάλλον βέλγιο είναι! Χαρτιά βέβαια δεν είχε.
!sovara!

Επειδή είναι ακόμα μικρός θα βγαίνει πιο εύκολα εννοείς; Ο λόγος είναι ότι πολλές φορές το δαγκώνει και επίσης δεν βρίσκω τον λόγο να του έχω ένα άχρηστο και ψεύτικο δαχτυλίδι που δεν ωφελεί σε τίποτα. Είναι σαν φοράω εγώ ένα βραχιόλι για όλη μου τη ζωή που να λέει ότι γεννήθηκα στην Ταιβάν το 1952! 😉 :D

Το πιο εύκολο ειναι σχετικό γιατί ή μικρός είναι ή μεγάλος με τον ίδιο τρόπο θα αφαιρεθεί. Απλά είναι καλύτερα τώρα για λόγους ''αφοσίωσης'' του πτηνού πάνω σε εσένα. Αν δεθεί πιο πολύ μαζί σου θα είναι περισσότερο επώδυνο για αύτο κάποιο ωραίο πρωί να του το βγάλεις. Το δαγκώνει όπως κάνουν και τα καναρίνια δεν είναι ανυσηχητικό. Το ψεύτικο δαχτυλίδι δεν ωφελεί κάπου όμως δείχνει οτι όντως γεννήθηκε έστω και στην Ταιβαν το 1952:D και δεν γεννήθηκε στην φύση και το άρπαξαν κάποιοι. Η γνώμη μου είναι να το αφήσεις έστω και ας μην προσφέρει τίποτα στην ουσία μιας και δεν αντιστοιχεί στα πραγματικά στοιχεία του.

Sigura sto Belgio den baloune daxtilidia tou 2007 meta to 01.01.2008

Kanonika apo to 01.10.2007 xrisiopoume daxtilidia tou 2008

Alexandros

Αλέξανδρε πια ειναι η γνώμη σου; Τι μπορεί να έγινε; Μήπως ο εκτροφέας δεν είχε παραλάβει νεα δαχτυλίδια και έβαλε περσυνά;

Grigoris,

den ksero, ala na baloune palia daxtilidia den pistebo.

Den brika pousena kati gia afta ta numera. To GR fenete para poli Ellinika.

Alexandros

Back