Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Ήταν πολυ ωραίο που μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθούμε απο τόσο κοντά την καθημερινοτητά τους, να τη συμμεριζόμαστε έστω και με έναν ανθρώπινο τροπο, να προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λογική, τις οποίες γνώσεις έχουμε και μερικές φορές ακόμα και το συναίσθημα ώστε να προσεγγίζουμε, αλλα κυρίως να ερμηνεύουμε τις εκάστοτε επιμέρους ενέργειες... Και τελος ήταν πολυ θαυμαστό να συμμετέχουμε σε όλο αυτό το σκηνικό και να αλληλεπιδρούμε με αυτόν τον κοινό γνώμονα μεταξύ μας.
Ειμαι πολυ, μα πολυ ικανοποιημένος, έστω κι αν τα παλιόπαιδα, εκτόξευσαν την κουτσουλιά - ρουκέτα πάνω στην κάμερα, στερώντας μου - μας, την ευκρίνεια βάσει της οποίας κάναμε τους σχολιασμούς μας.
Γιάννη, σε ευχαριστω πολυ που μου έδωσες αυτη τη χαρά.

Αληθεια ηταν απιστευτο το πως μπορουσαμε να δουμε αυτα τα πτηνα στην καθημερινοτητα τους!
Ευχαριστουμε κ. Γιαννη για ολα τα καλα που μας δινετε!

Η ανάπτυξη από την εκκόλαψη μέχρι πριν λίγες μέρες. Ελπίζουμε να κλείσει αυτό το θέμα με κάποιο video των πρώτων πτήσεων. Πάντως τα μικρά γυμνάζουν τώρα τα φτερά τους εντατικά :)
11255755_10204350613430873_2418721559802784515_o.jpg

11249402_1053122174716246_4582039714353413719_n.jpg
Φοβερή εξέλιξη σε 2 μόλις μήνες!

Για όσους ενδιαφέρονται, το ζευγάρι των θαλασσαετών, ήδη χρησιμοποιεί καθημερινά την φωλιά.
Φέτος έχουν στηθεί περισσότερες κάμερες και πιο προσεκτικά ώστε να μην μείνουμε στα μέσα της παρακολούθησης όπως πέρσι που την κουτσούλησε ένας νεοσσός :)
Και αυτή η φάση έχει ενδιαφέρον γιατί με videos που ανεβάζει ο υπεύθυνος, βλέπουμε στιγμές της ζωής του ζεύγους, τα μυτιάσματα, τις τρυφερότητες κτλ.
Αν θέλετε προς το παρόν, μπορείτε να γίνετε μέλη της ομάδας τους στο facebook, να βλέπετε τις καθημερινές αναμεταδόσεις (καθώς και έναν σκίουρο που παίζει την ζωή του κορώνα-γράμματα, προσπαθώντας να τραφεί με τ' αποφάγια τους :) ).
Η σελίδα εδώ
https://www.facebook.com/groups/1104209229619764/

Όταν θα δοθεί life streaming Μαρία, θα μας ενημερώσεις- έτσι δεν είναι;
Εννοείται :) Αλλά και τα βιντεάκια που ανεβάζουν τώρα έχουν ενδιαφέρον, γιατί δείχνουν τις σχέσεις του ζευγαριού. Κάποια στιγμή θα διαλέξω ένα να δείτε.

Ναι! Το είδα το πρωί. Πάντως το ζευγαράκι επισκέπτεται την φωλιά καθημερινά, τρώει εκεί, φτιάχνει φτερά, φιλάκια κτλ :)

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Ναι! Το είδα το πρωί. Πάντως το ζευγαράκι επισκέπτεται την φωλιά καθημερινά, τρώει εκεί, φτιάχνει φτερά, φιλάκια κτλ :)
Ναι το εχω δει. Οπως και εκεινο το περιεργο δειπνο που ειχαν κ πονταραμε την επομενη μερα τι να ηταν τι να ηταν. Τελικα δεν ηταν ο περιεργος σκιουρος :)

Αυτός ο σκίουρος πάει γυρεύοντας, θα το φάει το κεφάλι του.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Ετοιμαζόμαστε, πέρσι για όσους δεν θυμούνται, τα αυγά γεννήθηκαν 14 και 17 Φεβρουαρίου.
Το χιόνι είναι έντονο αλλά δεν φαίνεται να ενοχλεί, σε αντίθεση με την ζέστη όταν υπάρχει.
12669526_10208740248089412_5929608862675219378_n.jpg

Back