Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Τερατάκια!
11156161_769293153192270_7253173201004778243_n.jpg

Δε θυμάμαι σε ποιο είδος αετών συμβαίνει αλλά στο τέλος τα "μικρά" έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από τους γονείς τους...

Και πως γίνεται αυτό; Μετά ξαναμικραίνουν;
Είναι η συγκέντρωση τροφής και η ακινησία που τους δίνει μεγαλύτερο όγκο...
Στη συνέχεια η δίαιτα που ακολουθεί, ώστε να αναγκαστούν να αφήσουν τη φωλιά, μαζί με την απαραίτητη γυμναστική για να πετάξουν επαναφέρουν το κορμί τους στα μέτρα του είδους τους.

Αρχίσαμε γυμναστικούλα να είμαστε δυνατοί όταν βγουν τα φτεράκια μας (έχουμε καιρό ακόμα μέχρι τις αρχές Ιουνίου για δοκιμαστικές πτήσεις).
11041740_964799383545028_1223293158002382341_n.jpg

Η κάμερα καλύφθηκε από την κουτσουλιά ενός νεοσσού και αν δεν βρέξει δεν βλέπω να τους ξαναβλέπουμε :)

Η κάμερα καλύφθηκε από την κουτσουλιά ενός νεοσσού και αν δεν βρέξει δεν βλέπω να τους ξαναβλέπουμε :)
Απρόβλεπτοι παράγοντες...
Φοβερό στόχο...
Τώρα κάτι αχνοφαίνεται...
Δεν ξέρω πως μπορεί να καθαρίσει η κάμερα... με τη βροχή αποκλείεται..

Κρίμα. Ελπιζω κάτι να γίνει και να μπορούμε να βλέπουμε. Έτσι, εγώ τουλάχιστον, μη βλέποντας πολλά δεν έχω και όρεξη να παρακολουθώ υποθέτοντας...

Χα χα τηλεόραση με χιονάκια :)
Διάβασα πως υπάρχει σκέψη να την καθαρίσουν αλλά φοβούνται τις επιθέσεις των γονιών.
Μαρία τα παιδιά δεν την πρόλαβαν την τηλεόραση με χιονάκια..
Εμείς είμαστε οι τυχεροί...

Θα χάσουμε τις δοκιμαστικές πτήσεις, αυτό με στεναχωρεί. Γιατί τα βασικά τα είδαμε.

Πάντως παιδιά νιώθω κάπως σα μια ακύρωση... Έβλεπα κάθε μέρα και τωρα πραγματικά δε μου κάνει κέφι καθόλου να μπω, όλο αυτό το... φλουταρισμενο τοπίο, εκεί που υπήρχε καθαρότητα μου αφήνει τόσα κενά και τόσες υποθέσεις να κάνω. Αλλα τι να γίνει, τωρα έτσι είναι πράγμα... Δυστυχώς!

Έτσι είναι τα παιδιά Γιάννη μου, κάνουν και ζαβολιές :)

'Οχι, αλλά έχουμε ένα υπέροχο αγοράκι, το οποίο στα 10 και κάτι, μπαίνοντας στην προεφηβία έχει αρχίσει και μας κάνει κορδελλάκια κι εγώ ως ο αυστηρός ομόφυλος της υπόθεσης προσπαθώ να με κάνω καλά, να τροποποιήσω δλδ την αντίληψή μου πάνω στα πράγματα, γιατί όπως τα βλέπω τα πράγματα θα είμαι ο πρώτος που θα θυσιαστεί στην πορεία της ενηλικίωσης (ξέρεις τώρα, η κατάρριψη του πατρικού προτύπου)

Back