Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Τελικά μπορούμε να το, παρακολουθούμε live; Στη δνση που δίνει στο YouTube μου βγάζει ότι είναι νύχτα το οποίο δεν ισχύει.

Μονο απο εδω μπορω να δω κανονικα portal.state.pa.us/portal/server.pt?open=514&objID=1592549&mode=2

Τελικά μπορούμε να το, παρακολουθούμε live; Στη δνση που δίνει στο YouTube μου βγάζει ότι είναι νύχτα το οποίο δεν ισχύει.

Απο το λινκ μπορω κανονικα.

Ναι το ξερω, αλλα στη πρεμουρα μας μηπως βγει αυριο το πρωτο σκεπτομαι μηπως καθυστερησει λογω καιρου.

Η ασύλληπτη διαφορά της άγριας φύσης με τα δικά μας ''μαμόφρεθτα'' .. Και με κάποιους να καραδοκούν να βοηθήσουν με μια σύριγγα στο χέρι :D

Καποιοι εγραψαν οτι επειδη δεν ειχε γεννησει το δευτερο, δεν πολυκαθοταν στη φωλια στο πρωτο μηπως και εκκολαφθουν πιο κοντα. Ποιος ξερει,θα δουμε :)

@Paianas 🤬

Απ'ότι γράφει, πριν από τριάντα χρόνια είχαν μείνει 3 φωλιές στις Βορειανατολικές πολιτείες.
Με τη βοήθεια της Καναδικής κυβέρνησης και μιας δικής τους επιτροπής, επαναπάτρισαν μερικούς νεοσσούς αετών. Τώρα η Πανσυλβάνια μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει πάνω από 250 φωλιές...

Aυτή από κάτω, πριν λίγες μέρες είχε τρία αυγά (έχει προιστορία στα τρία αυγά). Δεν ξέρω τελικά αν έχουν εκκολαφθεί..
*Στη μέση της ημερομηνίας είναι η μέρα. Ο μήνας είναι μπροστά.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Back