Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Καθώς έκλεισαν τη δυνατότητα να το βλέπουμε στο youtube χάσαμε σχεδόν όλες τις δυνατότητες να έχουμε σε video τις προηγούμενες ώρες δράσεων των πουλιών...

Κάτι μάλλον μου διαφεύγει: το βλέπω στο site portal.state.pa.us/portal/server.pt?open=514&objID=1592549&mode=2 Δεν είναι σε πραγματικό χρόνο;

Κάτι μάλλον μου διαφεύγει: το βλέπω στο site portal.state.pa.us/portal/server.pt?open=514&objID=1592549&mode=2 Δεν είναι σε πραγματικό χρόνο;
Live είναι... απλά δεν μπορούμε να πάμε πίσω και να δούμε σκηνές...

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Μόλις τώρα έφερε τροφή κι άλλαξαν πόστο. Ωστωσο, δεν είδα κανένα πουλάκι, μονο τα 2 αβγά που είχα δει στο παρελθόν. Υπάρχει όντως νεοσσός; Τα αβγά αρχικά ήταν τρία;
Εγώ μόλις τα πέτυχα να αλλάζουν και έχουν 2 αυγά και 1 μωρό! :D Αλλά εξαρχής τα αυγά δεν ήταν 2; Πως τώρα είναι πάλι 2 και με μωρό;

Μόλις τον είδα. Ο μικρούλης ακόμα προσπαθεί να ξεφορτωθεί το τσόφλι και η μαμά του τον βοήθησε λίγο. Τελεια

Νομίζω ότι το μικρό, μόλις έφαγε το πρώτο του γεύμα. Κάπως έτσι φαινόταν δλδ. Νόμιζα ότι δεν τρώνε την πρώτη μέρα... Αλλά εκεί κάνει και κρύο και ίσως να χρειάζεται

Πριν δεν έμενε φαγητό στην φωλιά, έφερναν τόσο όσο έτρωγαν. Τώρα έχουν "κάβα" δύο ψάρια και ένα κομματάκι. Οικογενειακές υποχρεώσεις. Πριν λίγο το τάισε.

Εγώ το έχασα... και δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάμε πίσω και να δούμε σε video τις στιγμές...
Έχει κάπου μια video αναδρομή; γιατί ψάχνοντας πρόχειρα δε βρήκα τίποτε.

Back