Όχι, να αφήσεις τον κάναρο μαζί με την κανάρα και τα μικρά στην άλλη μεριά, ο κάναρος και η κανάρα πρέπει να είναι μαζί ειδικά τις πρωινές και απογευματινές ώρες.έβαλα χώρισμα και έχω την θηλυκια μόνη και τα μικρά με τον πατέρα καλα εκαν;
Από φωτογραφία είναι αδύνατον να γνωρίζουμε, θα περιμένεις να μεγαλώσουν, στους 3-4 Μήνες θα αρχίσουν να σαλιαρίζουν (προσπάθεια τραγουδιού) και θα καταλάβεις ποια είναι αρσενικά και ποια θηλυκά.Σαν πιο έμπειροι από μένα για πείτε ρε παιδιά αρσενικά για θηλυκά;
Ναι δεν αντιλέγω για την φώτο .Η καναρα έκανε ήδη 5 καινούργια αυγά και κλωσσαει τα μικρά κλείνουν μήνα σε δύο μέρες όπως τα βλέπω ψεύτο τρώνε μόνα σε πόσες μέρες να τα αλλάξω κλουβί;Από φωτογραφία είναι αδύνατον να γνωρίζουμε, θα περιμένεις να μεγαλώσουν, στους 3-4 Μήνες θα αρχίσουν να σαλιαρίζουν (προσπάθεια τραγουδιού) και θα καταλάβεις ποια είναι αρσενικά και ποια θηλυκά.
Σίγουρα μετά τις 30 ημέρες και αφού έχεις σιγουρευτεί ότι τρώνε μόνα τους αυγό - αυγοτροφή - σπόρους.σε πόσες μέρες να τα αλλάξω κλουβί;
Όχι ο Καναρος αν και στην αρχή είχα μια αμφιβολία έγινε πολύ καλώς ταΐζει κελαηδάει βατευει γενικά τα κάνει όλα και συμφέρειΣίγουρα μετά τις 30 ημέρες και αφού έχεις σιγουρευτεί ότι τρώνε μόνα τους αυγό - αυγοτροφή - σπόρους.
Προσωπικά τα χωρίζω στις 35 ημέρες αφού δεν ενοχλούν την κανάρα και ο κάναρος δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.
Σιγουρέψου ότι τρώνε μόνα τους και μετέφερε τα σε άλλο ευρύχωρο κλουβί.Τωρα το θέμα μου είναι με τα άλλα δύο τι κάνω είναι 38 ημερών να τα βάλω σε δικό τους κλουβι μαζί ή να περιμένω λίγο ακομη;
Είναι Μαλινούα ?Επίσης μου προτείνε και ένας φίλος να μου δώσει ένα πωρωμένο θηλυκό
Η γνώμη μου είναι να μην το ζευγαρώσεις, να βρεις μια κανάρα Μαλινούα, έτσι τα μικρά θα έχουν τα χαρακτηριστικά και την φωνή της ράτσας.Οχι είναι λευκό κοινό
Φυσικά οι νεοσσοί είναι ''kinder έκπληξη'', μπορείς να δεις πολλές διαφοροποιήσεις μεταξύ τους ειδικά αν οι γονείς είναι λίγο ή περισσότερο παρδαλοί στα χρώματα.από τους 5 Νεοσσους που έχω πλέον από τι είδα ο ένας είναι σκουρόχρωμα σε σχέση με τα υπόλοιπα έχει τύχει σε κανέναν άλλον;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας