Δεν έχουν κανένα πρόβλημα τα μικρά, η δικιά μου βγήκε στις 13 μέρες (εξωτερική εκτροφή).Τα μικρά είναι 14 ημερών.
Ευχαριστω απλα για να ξέρω τι να περιμένω γιατι την είδα πήγε να κοιμηθεί εκτός φωλιας στο κλαρί αλλά τελικά έκατσε παλι μέσα.Δεν έχουν κανένα πρόβλημα τα μικρά, η δικιά μου βγήκε στις 13 μέρες (εξωτερική εκτροφή).
Όσο περνάνε οι μέρες τόσο λιγότερο θα κάθεται στην φωλιά.απλα για να ξέρω τι να περιμένω
Βάλε και εσωτερική εκεί κοντά στην άλλη, μήπως προτιμήσει αυτήν.Καλημερα ναι εσωτερική είναι οποτε θα βάλω και εξωτερική.
Να περιμένεις, όταν η κανάρα κάνει το πρώτο αυγό να τα χωρίσεις με το κάγκελο.η να περιμένω
Μόλις κάνει αυγο να αφήσω τα μικρά μόνα τους με χώρισμα και να τα βγάλω εξω;Να περιμένεις, όταν η κανάρα κάνει το πρώτο αυγό να τα χωρίσεις με το κάγκελο.
Όχι. τα μικρά δεν πρέπει να απομακρυνθούν από τους γονείς μέχρι να φτάσουν σε ηλικία απογαλακτισμού (περίπου 30 ημέρες), ακόμα και σε αυτή την ηλικία (30 ημερών) θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι τρώνε μόνα τους αυγό - αυγοτροφή - σπόρους και μετά να τα μεταφέρεις σε ένα ευρύχωρο κλουβί.Μόλις κάνει αυγο να αφήσω τα μικρά μόνα τους και να τα βγάλω εξω;
Αν πρέπει να κάνεις αλλαγή στην θέση της ζευγαρώστρας να την κάνεις τώρα που ακόμα δεν έχει κάνει η κανάρα την νέα σειρά αυγών.ποτέ θα είναι εφικτό να αλλάξω μέρος την ζευγαρωστρα και όλη την φαμίλια;
Ευχα6και πι Ioanni το ξανά ρωτάω γιατί πιο παλιά αναφέρθηκε για να αλλάξω μέρος καλό θα ήταν να βγουν στο κλαρί τα μικρά οπότε Κυριακή πρώτα ο θεός με το καλό θα βγουν στην Κατασκευή έκανα και κάτι αναβαθμίσεις με ροδες και έξτρα σιτα οπότε μπόμπαΑν πρέπει να κάνεις αλλαγή στην θέση της ζευγαρώστρας να την κάνεις τώρα που ακόμα δεν έχει κάνει η κανάρα την νέα σειρά αυγών.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας