Να το χαίρεσαι! Πανέμορφο
Να το χαίρεσαι! Πανέμορφο
Χάθηκε το πρώτο μου κοκατιλ παιδιά, Δυστυχώς.
Καπου εδω κλεινει αυτο το θέμα.
Εννοείς ότι σου έφυγε ή πέθανε; Λυπάμαι όπως και να έχει. ☹
Εντάξει μην το βάζεις κάτω. Ψάξε από δω από εκεί. Ρώτα στα κοντινά pet shop. Βάλε και καμιά αφίσα. Κάτι μπορεί να γίνει. Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει και ο Γιώργος @fortunatos που είχε πάθει το ίδιο περιστατικό.Μου έφυγε. :/
Ο καλύτερος τρόπος να σου περάσει ο πόνος...Εχω παραγγειλει αλλο ηδη.
Την καλησπέρα μου. Πολύ κρίμα... Ήταν μια απρόσμενη τροπή... Λυπάμαι πολύ...
Χμμ... Κατάλαβα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα και ήσασταν άτυχοι. Κρίμα...Πήγαν ολα απλα τελείως στραβά. Βγήκε έξω σε περιβάλλον που δεν γνώριζε, απο τον 2ρο όροφο (ειχε ηδη δλδ υψος με το που βγηκε απο την πορτα να φύγει ευθεία μέχρι να κουραστεί. ) Τελος πάντων το πάθημα μάθημα.
Το περιβάλλον με το που βγαινεις την πορτα του σπιτιου. ( στα 3 φτερουγισματα εφτασε ως το μεγαλο δένδρο - δεν καθισε και με αλλα 3 χάθηκε πίσω απο αυτο. )
View attachment 63370
Edit. Σημερα πηγα απο το πετσοπ να δω μηπως ειχε ερθει αυτο που ειχα παραγγειλει. Δεν ειχε ερθει αλλα ειχε ενα πανέμορφο αρσενικο γυρω στους 4 μηνες. Του σφυριζω λιγο δεν μου δινει σημασια. Οποτε βγαζω το κινητο και του βαζω ενα βιντεακι απο το δικο μου που κελαηδούσε, αρχιζει λοιπον να τρεχει μέσα στο κλουβι και να φωνάζει. :D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας