ζιζι
PB Known Member
Και άντε τώρα να μετατρέψεις το "Μυρτω" σε αντρικό όνομα
Βρε η Μυρτώ μάλλον είναι αγόρι... Εκτός κι αν είναι ταλαντούχα τενόρος
Αλλαγή σχεδίων λοιπόν...
Αν ήθελες να πάρεις οποσδήποτε θηλυκό θα έπρεπε να απευθυνθείς σε εκτροφέα και να συνοδεύεται το πουλάκι από τεστ DNA... Τωρα ΟΛΑ είναι πιθανά.
Αν δεις σε λίγο καιρό να γίνεται το πρόσωπο του πιο κίτρινο(σταδιακά) μη τρομάξεις, θα σου αποδείξει απλά οτι είναι αντρακλας!
Αυξάνονται οι πιθανότητες η Μυρτω να ειναι αγόρι με τετοιο τραγούδι...
Θωμα νομιζω οτι δε θέλεις να πιστεψεις οτι είναι αγόρι, στο έχω πει από την αρχη... Τωρά που αλλάζει φτερά και αρχίζει και κιτρινίζει η μάσκα του είναι σίγουρο και έρχεται και ο ίδιος να σου αποδείξει οτι είναι αγόρι και να μη το φωνάζεις Μυρτω... Με τη γλώσσα του σώματος, κάνοντας σεξ με το μπωλάκι του...
Τι άλλο να κάνει για να μη ξανακουσει ο ονομα Μυρτω;
Ευκολάκι...
View attachment 61112
Δε κατάλαβα ενοχλήθηκες;Bageli76 τα εχουμε ξαναπει αυτα δε χρειαζεται να απαναλαμβανουμε συνεχως τα ιδια και τα γιδια απλα για να... Λεμε κατι.
Ημουν αρκετα συγκεκριμενος οποτε δεν χρειαζεται να γραψω κατι αλλο.Δε κατάλαβα ενοχλήθηκες;
Πλάκα έκανε... Δε ξανα έχει όμως και λυπάμαι πολύ.
Παρουσίαση είναι.. Οπότε -ταπεινή μου γνώμη- και λίγο χιούμορ δεν νομίζω να είναι εκτός θέματος :)στο θέμα της συζήτησης.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας