Αναπαραγωγή Η Οδύσσεια της πρώτης μου εκτροφής κόκκινων μωσαικών

Σ ευχαριστώ πολύ Χρήστο μου!

Δεν είμαι κουκουβάγια αλλά είναι 😀 Σ ευχαριστώ Ελεάννα μου! Άντε να γίνει καλά και το δικό σου και το έχουμε ζευγαράκι για του χρόνου! 😉
Μα είναι όμορφα βρε Αλίκη μου, δεν είσαι κουκουβάγια 😀 αυτό με την βούλα έχει πολύ πλάκα! Άσε, την θηλυκιά την έχω ακόμη σε καραντίνα μέχρι να συνέλθει ο Ερμής μου. Όσον αφορά το νέο μέλος που είχε πρόβλημα, αναρρώνει με ταχύ ρυθμό! Φιλάκια και να χαίρεσαι τα πουλάκια σου 😛

απλα καταπληκτικα και τα καναρινια και η παρουσιαση μπραβοο!

αυτό με την βούλα έχει πολύ πλάκα!
Έχει έχει! Απλά θα ήθελα να βγει θηλυκό να την φωνάζω Βούλα! :D Και αυτό κάτι σημαίνει στην εκτρoφή των κόκκινων μωσαικών αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει 😛

Άσε, την θηλυκιά την έχω ακόμη σε καραντίνα μέχρι να συνέλθει ο Ερμής μου.
Και το θηλυκό και ο Ερμής μωσαικά είναι;

Όσον αφορά το νέο μέλος που είχε πρόβλημα, αναρρώνει με ταχύ ρυθμό!
Και αυτό αν θυμάμαι καλά μωσαικό είναι! Καλέ για του χρόνου μίλησα! 😉

Φιλάκια και να χαίρεσαι τα πουλάκια σου 😛
Ευχαριστω ευχαριστώ!

απλα καταπληκτικα και τα καναρινια και η παρουσιαση μπραβοο!
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Όταν μιλάω για τα ζουζούνια μου αυτά γίνομαι συγγραφέας και γράφω πολλάααα! 😛

Έχει έχει! Απλά θα ήθελα να βγει θηλυκό να την φωνάζω Βούλα! :D Και αυτό κάτι σημαίνει στην εκτρoφή των κόκκινων μωσαικών αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει 😛

Και το θηλυκό και ο Ερμής μωσαικά είναι;

Και αυτό αν θυμάμαι καλά μωσαικό είναι! Καλέ για του χρόνου μίλησα! 😉

Ευχαριστω ευχαριστώ!

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Όταν μιλάω για τα ζουζούνια μου αυτά γίνομαι συγγραφέας και γράφω πολλάααα! 😛
Ο Ερμής μου είναι αχάτης κίτρινο, η θηλυκιά είναι... 😀 δεν ξέρω, θα σας την ανεβάσω να την δείτε. Το πληγωμένο που είχα πάρει είναι κόκκινο μωσαικό.

Ο Ερμής μου είναι αχάτης κίτρινο, η θηλυκιά είναι... 😀 δεν ξέρω, θα σας την ανεβάσω να την δείτε. Το πληγωμένο που είχα πάρει είναι κόκκινο μωσαικό.
Έ άντε κάνε και εσύ μια παρουσίαση να τα καμαρώσουμε! 😉

Έ άντε κάνε και εσύ μια παρουσίαση να τα καμαρώσουμε! 😉
Θα σας κάνω με την πρώτη ευκαιρία! Απλά λόγω των διαφόρων "θεμάτων" που είχαν τα πουλάκια μου, στρες κλπ δεν τα πολυενοχλώ για να ηρεμήσουν. Τώρα που είναι καλύτερα, θα το κάνω μέσα στο ΣΚ!:D

Άντε να δούμε τα σώσαμε τα αυγουλάκια;
Όπως το περίμενα... Και τα 4 αυγά ήταν με σπόρο αλλά είχαν μείνει στις 4-5 μέρες επώασης.. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα σώσω.. Και η παραμάνα εγκατέλειψε τη φωλιά γιατί προφανώς αισθανόταν τα αυγά άσπορα.. Αλλά απ την άλλη μεριά σημαίνει πως τα 5 που επωάζει αυτές τις μέρες θα είναι, αν όχι όλα, τα περισσότερα ένσπορα! Πάντως duracel ο χρονιάρης @Stfns ! 😀 :D Και η δικιά μου η μεγαλοκυρία 15 αυγά μου έχει κάνει ήδη φέτος! Και εγώ ανησυχούσα αν θα μου κάνει μια γέννα 😀

Όπως το περίμενα... Και τα 4 αυγά ήταν με σπόρο αλλά είχαν μείνει στις 4-5 μέρες επώασης.. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα σώσω.. Και η παραμάνα εγκατέλειψε τη φωλιά γιατί προφανώς αισθανόταν τα αυγά άσπορα.. Αλλά απ την άλλη μεριά σημαίνει πως τα 5 που επωάζει αυτές τις μέρες θα είναι, αν όχι όλα, τα περισσότερα ένσπορα! Πάντως duracel ο χρονιάρης @Stfns ! 😀 :D Και η δικιά μου η μεγαλοκυρία 15 αυγά μου έχει κάνει ήδη φέτος! Και εγώ ανησυχούσα αν θα μου κάνει μια γέννα 😀
Κριμα Αλικη μου... Αντε με το καλο τα επομενα τουλαχιστον...

Photoshooting 24/05/2016 - Τα πιτσινάκια μου 26, 27 &28 ημερών μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!

Το τρίο στούτζες (στις άκρες οι ήρωες θετοί γονείς που ταίζουν ακόμα!)
13292805_1048704395224183_1031039889_n.webp

Μωσαικάκι Νο1 - το πιο κοινωνικό, φιλικό και ήσυχο απ όλα! Τρώει και σποράκια μόνο του αλλά είναι και ο πιο μεγάλος ζητιάνος!
13161615_1035490303212259_1686163437_o.webp 13292769_1048704368557519_2106937150_n.webp

Μωσαικάκι Νο2 - το πιο φοβιτσιάρικο και ζωηρό απ όλα! Και μία φώτο με το αδελφάκι μας!
13282263_1048704411890848_1127421149_n.webp 13295370_1048704465224176_108007144_n.webp

Μωσαικάκι Νο3 - η Βούλα ή ο Σποτ! Ξεχωριστό απ τη φωλιά!
(η φώτο αφιερωμένη στον Κύριο Μάκη @mgerom μπας και μου πει επιτέλους τι σημαίνουν τα 2 μαύρα φτερά στα κόκκινα μωσαικά 😛)
13296252_1048704431890846_849193944_n.webp

*Το κλουβί θα καθαριστεί σήμερα! 🙄

Photoshooting 24/05/2016 - Τα πιτσινάκια μου 26, 27 &28 ημερών μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!

View attachment 41808

Μωσαικάκι Νο1 - το πιο κοινωνικό, φιλικό και ήσυχο απ όλα! Τρώει και σποράκια μόνο του αλλά είναι και ο πιο μεγάλος ζητιάνος!
View attachment 41809 View attachment 41810

Μωσαικάκι Νο2 - το πιο φοβιτσιάρικο και ζωηρό απ όλα! Και μία φώτο με το αδελφάκι μας!
View attachment 41811 View attachment 41813

(η φώτο αφιερωμένη στον Κύριο Μάκη @mgerom μπας και μου πει επιτέλους τι σημαίνουν τα 2 μαύρα φτερά στα κόκκινα μωσαικά 😛)
View attachment 41812

Όοολαα τους είναι πανέμορφα!
ΝΑ σου ζήσουν Αλίκη!

πολυ ωραια μπραβο σου,!
πες μου σε παρακαλω το στηριγμα της φωλιας που το βρηκες;(συγκεκριμα πραγματα και αν υπαρχει δυνατοτιτα αποστολης απο κει )

οσο για την ερωτηση σου προς τον κ. Μακη. Γιατι δεν ηρθες στη συναντηση; Ε;

13296252_1048704431890846_849193944_n-jpg.41812

To κρατάει μυστικό ! 😀 να σου ζήσουν Αλίκη!

View attachment 41808

View attachment 41809 View attachment 41810

View attachment 41811 View attachment 41813

View attachment 41812

Κουλιά ζωγραφιστά Αλίκη μου, να τα χαίρεσαι και πάλι!

Όοολαα τους είναι πανέμορφα!
ΝΑ σου ζήσουν Αλίκη!
Υπερβολικός αλλά θα τα δεχτούμε τα κοπλιμάν σας! Ευχαριστούμε! :D

Πανέμορφα! Αλλά Αλίκη μου δηλώνω ότι έχω μια αδυναμία στο νούμερο 1, το ασπρουλι. Είναι για πολλά γούτσου-γουτσου. Φτου φτου. Να τα χαίρεσαι!
Παναγιώτα μου γλυκιά σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός όλα θα γίνουν πιο λευκά σαν το μεγάλο.. Αλλά όντως έχουν χρωματικές διαφορές.. Δε ξέρω τι παίζει με τα μωσαικά.. Πρώτη φορά φέτος! Αλλά ναι είναι το πιο γλυκό απ όλα! Το πιο κοινωνικούλι μου! :D

πες μου σε παρακαλω το στηριγμα της φωλιας που το βρηκες;(συγκεκριμα πραγματα και αν υπαρχει δυνατοτιτα αποστολης απο κει )
Αν σου πω δε θυμάμαι... Δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω!
Δε θυμάμαι μαγαζί αλλά βρήκα αυτά:
  • birdmarket.gr/anaparagwgh/fwlies/Φωλια- Ψαθινη- Με -Μεταλλικο -Στηριγμα
  • karderines.gr/shop/Πτηνά/Εξοπλισμός-Πτηνών/Είδη-αναπαραγωγής/Μεταλλικό-στήριγμα-φωλιάς-10-11cm-
(φίλε μου μπήκα στο τρυπάκι και ψάχνω πάλι πράγματα να τους πάρω.. 😎 )
οσο για την ερωτηση σου προς τον κ. Μακη. Γιατι δεν ηρθες στη συναντηση; Ε;
Εϊχα πει δεν μπορώ καθημερινές... και πήγατε και το κανονίσατε Τετάρτη! Σαμποτάρετε τη σχέση μου με τον κύριο Μάκη! Ξεκάθαρα! 😎 Αλλά δε θα σας κάνουμε την χάρη ρε! 😛

To κρατάει μυστικό!
Επίτηδες με βασανίζει 😛

να σου ζήσουν Αλίκη!
Σ ευχαριστώ! :D

Κουλιά ζωγραφιστά Αλίκη μου, να τα χαίρεσαι και πάλι!
Σ ευχαριστώ συμπεθέρααα! ❤️️️️

Δεν δούλεψαν σωστά,ΟΛΟΙ οι αναστολείς της έκφρασης της μελανίνης. Κάποιοι δεν πήραν τα σωστά σήματα και επέτρεψαν την μελανογένεση και την μεταφορά της μελανίνης στα συγκεκριμένα σημεία.

Back