Μα είναι όμορφα βρε Αλίκη μου, δεν είσαι κουκουβάγιαΣ ευχαριστώ πολύ Χρήστο μου!
Δεν είμαι κουκουβάγια αλλά είναιΣ ευχαριστώ Ελεάννα μου! Άντε να γίνει καλά και το δικό σου και το έχουμε ζευγαράκι για του χρόνου!
![]()

Μα είναι όμορφα βρε Αλίκη μου, δεν είσαι κουκουβάγιαΣ ευχαριστώ πολύ Χρήστο μου!
Δεν είμαι κουκουβάγια αλλά είναιΣ ευχαριστώ Ελεάννα μου! Άντε να γίνει καλά και το δικό σου και το έχουμε ζευγαράκι για του χρόνου!
![]()
Έχει έχει! Απλά θα ήθελα να βγει θηλυκό να την φωνάζω Βούλα! :D Και αυτό κάτι σημαίνει στην εκτρoφή των κόκκινων μωσαικών αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβειαυτό με την βούλα έχει πολύ πλάκα!
Και το θηλυκό και ο Ερμής μωσαικά είναι;Άσε, την θηλυκιά την έχω ακόμη σε καραντίνα μέχρι να συνέλθει ο Ερμής μου.
Και αυτό αν θυμάμαι καλά μωσαικό είναι! Καλέ για του χρόνου μίλησα!Όσον αφορά το νέο μέλος που είχε πρόβλημα, αναρρώνει με ταχύ ρυθμό!
Ευχαριστω ευχαριστώ!Φιλάκια και να χαίρεσαι τα πουλάκια σου![]()
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Όταν μιλάω για τα ζουζούνια μου αυτά γίνομαι συγγραφέας και γράφω πολλάααα!απλα καταπληκτικα και τα καναρινια και η παρουσιαση μπραβοο!
Ο Ερμής μου είναι αχάτης κίτρινο, η θηλυκιά είναι...Έχει έχει! Απλά θα ήθελα να βγει θηλυκό να την φωνάζω Βούλα! :D Και αυτό κάτι σημαίνει στην εκτρoφή των κόκκινων μωσαικών αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει
Και το θηλυκό και ο Ερμής μωσαικά είναι;
Και αυτό αν θυμάμαι καλά μωσαικό είναι! Καλέ για του χρόνου μίλησα!
Ευχαριστω ευχαριστώ!
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Όταν μιλάω για τα ζουζούνια μου αυτά γίνομαι συγγραφέας και γράφω πολλάααα!![]()
Έ άντε κάνε και εσύ μια παρουσίαση να τα καμαρώσουμε!Ο Ερμής μου είναι αχάτης κίτρινο, η θηλυκιά είναι...δεν ξέρω, θα σας την ανεβάσω να την δείτε. Το πληγωμένο που είχα πάρει είναι κόκκινο μωσαικό.
Θα σας κάνω με την πρώτη ευκαιρία! Απλά λόγω των διαφόρων "θεμάτων" που είχαν τα πουλάκια μου, στρες κλπ δεν τα πολυενοχλώ για να ηρεμήσουν. Τώρα που είναι καλύτερα, θα το κάνω μέσα στο ΣΚ!:DΈ άντε κάνε και εσύ μια παρουσίαση να τα καμαρώσουμε!![]()
Σ ευχαριστώ Σταμάτη! Άντε να δούμε τα σώσαμε τα αυγουλάκια; Αλλιώς τα επόμενα θα έρθουν σε 15 μέρες περίπου!Μπράβο Αλικη πολύ ωραία άντε και το καλό και τα επόμενα!
Όπως το περίμενα... Και τα 4 αυγά ήταν με σπόρο αλλά είχαν μείνει στις 4-5 μέρες επώασης.. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα σώσω.. Και η παραμάνα εγκατέλειψε τη φωλιά γιατί προφανώς αισθανόταν τα αυγά άσπορα.. Αλλά απ την άλλη μεριά σημαίνει πως τα 5 που επωάζει αυτές τις μέρες θα είναι, αν όχι όλα, τα περισσότερα ένσπορα! Πάντως duracel ο χρονιάρης @Stfns !Άντε να δούμε τα σώσαμε τα αυγουλάκια;
Κριμα Αλικη μου... Αντε με το καλο τα επομενα τουλαχιστον...Όπως το περίμενα... Και τα 4 αυγά ήταν με σπόρο αλλά είχαν μείνει στις 4-5 μέρες επώασης.. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα σώσω.. Και η παραμάνα εγκατέλειψε τη φωλιά γιατί προφανώς αισθανόταν τα αυγά άσπορα.. Αλλά απ την άλλη μεριά σημαίνει πως τα 5 που επωάζει αυτές τις μέρες θα είναι, αν όχι όλα, τα περισσότερα ένσπορα! Πάντως duracel ο χρονιάρης @Stfns !:D Και η δικιά μου η μεγαλοκυρία 15 αυγά μου έχει κάνει ήδη φέτος! Και εγώ ανησυχούσα αν θα μου κάνει μια γέννα
![]()
Photoshooting 24/05/2016 - Τα πιτσινάκια μου 26, 27 &28 ημερών μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!
Το τρίο στούτζες (στις άκρες οι ήρωες θετοί γονείς που ταίζουν ακόμα!)
View attachment 41808
Μωσαικάκι Νο1 - το πιο κοινωνικό, φιλικό και ήσυχο απ όλα! Τρώει και σποράκια μόνο του αλλά είναι και ο πιο μεγάλος ζητιάνος!
View attachment 41809 View attachment 41810
Μωσαικάκι Νο2 - το πιο φοβιτσιάρικο και ζωηρό απ όλα! Και μία φώτο με το αδελφάκι μας!
View attachment 41811 View attachment 41813
Μωσαικάκι Νο3 - η Βούλα ή ο Σποτ! Ξεχωριστό απ τη φωλιά!
(η φώτο αφιερωμένη στον Κύριο Μάκη @mgerom μπας και μου πει επιτέλους τι σημαίνουν τα 2 μαύρα φτερά στα κόκκινα μωσαικά)
View attachment 41812
*Το κλουβί θα καθαριστεί σήμερα!![]()
(η φώτο αφιερωμένη στον Κύριο Μάκη @mgerom μπας και μου πει επιτέλους τι σημαίνουν τα 2 μαύρα φτερά στα κόκκινα μωσαικά)
![]()
Κουλιά ζωγραφιστά Αλίκη μου, να τα χαίρεσαι και πάλι!Photoshooting 24/05/2016 - Τα πιτσινάκια μου 26, 27 &28 ημερών μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!
Το τρίο στούτζες (στις άκρες οι ήρωες θετοί γονείς που ταίζουν ακόμα!)
View attachment 41808
Μωσαικάκι Νο1 - το πιο κοινωνικό, φιλικό και ήσυχο απ όλα! Τρώει και σποράκια μόνο του αλλά είναι και ο πιο μεγάλος ζητιάνος!
View attachment 41809 View attachment 41810
Μωσαικάκι Νο2 - το πιο φοβιτσιάρικο και ζωηρό απ όλα! Και μία φώτο με το αδελφάκι μας!
View attachment 41811 View attachment 41813
View attachment 41812
*Το κλουβί θα καθαριστεί σήμερα!![]()
Υπερβολικός αλλά θα τα δεχτούμε τα κοπλιμάν σας! Ευχαριστούμε! :DΌοολαα τους είναι πανέμορφα!
ΝΑ σου ζήσουν Αλίκη!
Παναγιώτα μου γλυκιά σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός όλα θα γίνουν πιο λευκά σαν το μεγάλο.. Αλλά όντως έχουν χρωματικές διαφορές.. Δε ξέρω τι παίζει με τα μωσαικά.. Πρώτη φορά φέτος! Αλλά ναι είναι το πιο γλυκό απ όλα! Το πιο κοινωνικούλι μου! :DΠανέμορφα! Αλλά Αλίκη μου δηλώνω ότι έχω μια αδυναμία στο νούμερο 1, το ασπρουλι. Είναι για πολλά γούτσου-γουτσου. Φτου φτου. Να τα χαίρεσαι!
Αν σου πω δε θυμάμαι... Δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω!πες μου σε παρακαλω το στηριγμα της φωλιας που το βρηκες;(συγκεκριμα πραγματα και αν υπαρχει δυνατοτιτα αποστολης απο κει )
Εϊχα πει δεν μπορώ καθημερινές... και πήγατε και το κανονίσατε Τετάρτη! Σαμποτάρετε τη σχέση μου με τον κύριο Μάκη! Ξεκάθαρα!οσο για την ερωτηση σου προς τον κ. Μακη. Γιατι δεν ηρθες στη συναντηση; Ε;
Επίτηδες με βασανίζειTo κρατάει μυστικό!
Σ ευχαριστώ! :Dνα σου ζήσουν Αλίκη!
Σ ευχαριστώ συμπεθέρααα!Κουλιά ζωγραφιστά Αλίκη μου, να τα χαίρεσαι και πάλι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας