misalouris
PB Supporter
Σαν να είμαι εκεί...Ξέρεις τι περιμένω έτσι...
Σαν να είμαι εκεί...Ξέρεις τι περιμένω έτσι...
Να δούμε πότε θα σε κάνουμε καναρινού Μαράκι μας!Μπράβο Αλίκη μου να είσαι καλά να τα χαίρεσαι όλα, είναι κουκλάκια!
Σ ευχαριστώ Κώστα μου! Τέλειοι γονείς, τέλεια μικρά!Να σου ζήσουν Αλίκη. Είναι τέλεια!
Κοκκινομωσαικάκιας και εσύ φίλε μου! Να σαι καλά!Να σου ζήσουν Αλίκη!
Δημήτρη μου σ ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη αναπαραγωγή είχε πολλά ευτράπελα! Αλλά άξιζε τον κόπο!.. Πολύ καλή δουλειά, Αλίκη! άξιος ο κόπος σου!
Όμορφα είναι ναι (η κουκοβάγια!) Με τέτοιους γονείς πως θα έβγαιναν άσχημα;Τι ομορφιές είναι αυτές Αλίκη μου; Όλα τους πανέμορφα! Να σου ζήσουν τα μωσαικουλια σου! Λιώνω!
Ο μόνος που εκτίμησε τον κόπο μου και το ταλέντο μου σ ευχαριστώ Γιώργο μου!Μπράβο Αλίκη, τέλειο photo shooting
μα ρε δεν είναι μωσαικό μέγας; Και νομίζω όσο πάει μεγαλώνει κι άλλο! :DΠολύ ωραία όλα αλλά το τελευταίο το χοντρούλι κλέβει την παράσταση... και το φαί όπως φαίνεται. :D χαχα!
Θα μπορούσε πολύ άνετα το σώμα του να είναι ίδιο ή πιο μικρό από τα άλλα και να μας γελά το φτέρωμά του.Πολύ ωραία όλα αλλά το τελευταίο το χοντρούλι κλέβει την παράσταση...
Ξέρουμε ξέρουμε! Και αυτό το μικρό είναι σίγουρα μαλακόφτερο! :DΞέρετε τώρα... η διαφορά μαλακού σκληρού.
Διόλου απίθανο... αλλά είπαμε.. Θέλει καλό μάτι, σωστό χέρι και πολύ καλή εμπειρία για σίγουρα.Ξέρουμε ξέρουμε! Και αυτό το μικρό είναι σίγουρα μαλακόφτερο! :D
To χουμεθέλει καλό μάτι,
Το χούμε!σωστό χέρι
Και από αυτό έχουμε!και πολύ καλή εμπειρία για σίγουρα.
24 ημερών με τους γονείς μας! ( @Stfns ) Το λες μεγαλόσωμο μωρό!
Σ ευχαριστώ φίλε μου!πολυ ωραια ολα τους να τα χαιρεσε!
Αλήθεια; είδες το DNA! Τίποτα δεν πήρε απ το Μελινάκι! Για κοριτσάκι κι αυτό το κόβεις εε; :)Πω πω... Νομίζω ότι η μικρή είναι ίδια ο παππούς Dario
Αν άντρεψε λέει... Τα έχω μέσα σε δωμάτιο στο εξοχικό (λόγω αρπακτικών έξω και λόγω θερμοκρασίας που μέσα εκεί που τα έχω δεν ξεπερνάει τους 29-30 βαθμούς) και ένα βράδυ πήγα να πάρω κάτι απ το δωμάτιο αυτό, με αποτέλεσμα να τα ξυπνήσω, και βλέπω τον Elmo να ζευγαρώνει την Μελίνα βραδιάτικο!meh Φωλιά δεν υπάρχει και σε λίγες μέρες θα χωριστούν, αλλά ο άτιμος δεν έχει τον Θεό του!ενώ ο Elmo νομίζω ότι άντρεψε για τα καλά!
Κι γω! Απλά θεωρώ πως έπρεπε και τα τελευταία αυγά να μπουν σε παραμαμά γιατί λόγω της αναπηρίας της το Μελινάκι δεν μπορεί να τα γυρίσει πολύ καλά. Γιατί 4 στα 5 ήταν γόνιμα και μόνο τα 2 έφτασαν μέχρι την εκκόλαψη (το ένα παραλίγο). Του χρόνου θεωρώ πως πάλι θα κάνει αυγά αλλά θα τα βάλω κατευθείαν σε παραμαμά!Μπράβο Αλίκη! Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξή τους!
Σ ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου! Να σαι καλά! Αφού ζητάς κι άλλο θα σου φτιάξω κι άλλο θέμα με παρουσίαση άλλου ζευγαριού να μην σε αφήσω παραπονεμένη! Απλά πρέπει να βρω λίγο χρόνο! Και μην το σκέφτεσαι.. Να γίνεις και καναρινού! Θα είσαι φοβερή!Διάβασα όλο το θέμα και μπορώ να πω ότι αυτό που είπα ήταν "να ταν κι αλλο".
Κοιμηθηκε ο μικρός και είπα να χαζεψω λίγο στο αγαπημένο μας φόρουμ και έπεσα πάνω στο θέμα της Αλίκης.
Μαρεσει πολύ όταν βλέπω τόσο όμορφη παρουσίαση και ολοκληρωμένη και ειδικά από τα μέλη του φόρουμ που είναι εμπειρα και εμεργα :)
Τα μικρά είναι πανέμορφα (να πω ότι "ζηλεψα" και λίγο γιατί ενώ είμαι παπαγαλου τα λάτρεψα τα μικρά σου).
Κυρίως το κοινωνικούλι και το μοναχοπαιδι σου :)
Με το καλο η εκτροφή σου Αλικακι είσαι απίστευτη.
Πάντα υγεία να έχουν τα καναρινακια σου :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας