Αναπαραγωγή Η γέννα των budgie μου

rsz_20170219_144310.webp

Το πιο μικρό που γεννηθηκε σημερα μου φαίνεται πως θελει φαΐ γιατί η μπακα του ειναι αδεια 😵. Το αλλο ειναι χορτατο. Τωρα εβγαλα την φωτο δεν ξερω αν το εχει ταισει καθολου απο το πρωι που γεννήθηκε παντως τωρα που ειδα ειναι πεινασμενο. 👎
Θα ξανακοιταξω σε 2-3 ωρες και θα ενημερώσω .

Καλημέρα χθες (τριτη) βγηκε το 3ο μικρο δεν εγραψα γιατί ειχα θεμα με το ίντερνετ...
Αυριο λογικα θα βγει το 4ο
Το πρωτο που βγήκε το Σάββατο αρχιζει και ανοιγει τα ματακια του! 😛
:
20170221_174142_20170222155129125.webp
3 μικρά 2 αυγά

Καλορίζικα και με το καλό στο κλαρί! Να τα χαρείς σου εύχομαι. Σε μερικές ημέρες αν θέλεις να τα εξημερώσεις μπορείς να αρχίσεις να τα πιάνεις λίγο με γάντια μιας χρήσης ή με πολύ καλά πλυμμένα και ζεστά χέρια.

Φτου φτου φτου τα ροζουλάκια, να σου ζήσουν!
Πρόσεξε λίγο τα ποδαράκια των πιο μεγάλων, να τα σπρώχνεις να μπαίνουν κάτω από το στήθος τους, να μην ξεφεύγουν στα πλάγια.

Παρατηρησα κατι παρόμοιο σημερα.
Πρωτη φορα επιασα στα χερια μου το μεγαλύτερο και τα ποδια του ηταν καπως προς τα πλαγια και του τα εσπρωχνα λιγο απο κατω του. Δεν το επιασα για πολυ(ειχα ζεστα πλυμμενα χερια).
Ειναι φυσιολογικό ετσι;

Ειναι φυσιολογικό ετσι;
Παρακολούθησέ τα μην δέσουν στραβά και έχει πρόβλημα στην συνέχεια. Όποτε το βλέπεις να το μαζεύεις. Αν συνεχιστεί, με τον απογαλακτισμό θα πρέπει να τα δέσεις για να επανέλθουν και είναι ζόρικο.

Αά επίσης παρατηρησα πως το μεγάλο ειχε πολυ μεγαλη σαν φουσκωμενη τη περιοχη αναμεσα στα ποδια- αμαρα και σαν να φαινόταν το εντερακι του μεσα απο το δερμα σε εκεινη τη περιοχή ειναι φυσιολογικό;

Back