Αναπαραγωγή Η καναρα δεν τα ταίζει καθόλου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kpapi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ναι αυτο θα κανω απλα στο λινκ που μου εδωσες λεει οτι χρειαζεται και καποια σχετικη υγρασια. Αυτος ειναι ο λογος που σκεφτομαι την θερμοκοιτιδα.
 
ναι σωστά, μπορείς να την δημιουργήσεις με ένα υγρό σφουγγάρι σε ένα πιάτο προς την πλευρά της λάμπας που θα το κρατάς συνέχεια υγρό. Μην το αφήνεις αύριο. Αύριο αν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, εντάξει. Αλλά ζέστη θέλει συνέχεια. Και μια ώρα μπορεί να είναι κρίσιμη σ' αυτή την φάση.
 
Απλά να ξέρεις ότι το εγχείρημα που πας να κάνεις ενέχει μεγάλο ρίσκο.. Ειδικά για έναν νεοσσό τόσο λίγων ημερών.. Πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι η κανάρα δεν το ταίζει και το έχει παρατήσει... Μακάρι να πάνε όλα καλά! Καλή τύχη και να μας ενημερώνεις και να μας ρωτάς γιατί εδώ υπάρχουν άτομα με τεράστια εμπειρία στο τάισμα των νεοσσών. :)
 
καλημερα σας η νυχτα περασε και το μωρακι μου ειναι καλα το κρατησα ζεστο κατω απο λαμπα και σκεπασμενο εφαγε και εκανε και κακακια. Καταλαβαινω οτι ειναι επικυνδινο για το μωρακι ολη αυτη η κατασταση ομως δεν το επελεξα εγω αλα αυτη η ασπλαχνη ολη μερα εχθες δεν το προσεξε ουτε μια φορα το μονο που μενει ειναι να κανω οτι μπορω για να επιβιωσει
 
Back
Top