Σίσσυ μου πολύ χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη. Είναι πανέμορφη και όντως νταρντανα. Ξέρω πως όσο μείνει μαζι σου και με το Μάριο θα περάσει υπέροχα. Καλώς τη δέχτηκες!
Αυτό είναι το πιο ευχάριστο απ όλα!! Πρέπει να το ''νιώσω'' πιο είναι το καταλληλότερο που θα της ταιριάξει:D, ας είναι καλά το πουλάκι, μας έφτιαξε το κέφι εδώ μέσα:)
Μιράντα μου, αν δεν έχεις ζήσει τον Μάριο από κοντά δεν μπορείς να φανταστείς την ιδιοτροπία και τις ιδιορρυθμίες του... Τον έχει μαγέψει αυτή! Λες ν΄αρχίσω να ζηλεύω;Τα κοριτσακια του Νικου ειναι χαρμα.. Και απο σπιτι... Δεν με εντυπωσιασε καθολου που ο Μαριος σαγηνευτηκε!
Μετά απ΄αυτό που ζω τις τελευταίες ώρες, όλα τα θεωρώ πιθανά Βαγγέλη! Τι να πω, ο Μάριος βγάζει έναν πρωτόγνωρο για μένα χαρακτήρα! Είναι νωρίς ακόμα, αλλά αυτή η αλλαγή του ούτε που μου περνούσε απ΄το μυαλό...όλα παίζονται!... Υπάρχει περίπτωση με την παρουσία του θηλυκού ο Μάριος να σταματήσει να κόβει τις φτερούγες του; Τί ηλικία έχει η μικρή; Πώς τα πάει μαζί σου;
...Βγήκε από το αυγό της τέλος του 14 μου είπε ο Νίκος.
Έτσι! φαίνεται πως είναι απ΄αυτούς που πρέπει να τους έχεις να... Τρέχουν!Να του έρθουν 5 στόματα να ταίσει στρώσει χαρακτήρα ο γεροπαράξενος.
Της πάει πότε με το καλό και η ''κολιμπήθρα'';Τελικά την ονόμασα Lida ελπίζω να της αρέσει!
Έχε γούστο τώρα στα γεροντάματα:DΝα του έρθουν 5 στόματα να ταίσει στρώσει χαρακτήρα ο γεροπαράξενος.
Τι σημαίνει αυτο; Μου κάνει φοβερή εντύπωση. Δεν υπάρχει standard φυλής; Και πως γίνεται μέσα σε λίγα χρονια να μεγαλωσει η ράτσα; Είναι θέμα τροφής ή επιλεκτικής αναπαραγωγής;από την εποχή του Κάρλο είχε μεγαλώσει η ράτσα).. Έχει και τα πιασιματάκια της!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας