Η ζημιά ακολούθησε κύριε Γιάννη. Πήγε και έκλεψε την μπανάνα του Σελίμ.Όμορφο σκυλάκι...
Τώρα εγώ με αυτή τη ματιά (κοιτάζει λοξά κι όχι ολόισια) γιατί έχω την αίσθηση πως κάποια "ζημιά" έχει προηγηθεί;
Ευχαριστώ :)Κούκλα!
Έχεις δίκιο. Γίγαντες με αγγελικη ψυχή. Δούλευα ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να την πάρω. Είναι ο πρώτος μου σκύλος και ήξερα από πριν ότι θα την αγαπήσω αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Πριν δύο χρόνια έφυγα από την Ελλάδα αφήνοντας πίσω τους γονείς και τους φίλους μου. Ήρθα να ζήσω στην Τουρκία παίρνοντας μόνο τη ζιζη μαζί μου και σου το λέω με το χέρι στην καρδιά, αν δεν μπορούσα να την πάρω μαζί μου, δεν θα ερχόμουν ούτε εγώ. Είναι το άλλο μου μισό.Πραγματικά Πανέμορφη η σκυλίτσα σ :) Παιδικός αδελφικος μ φίλος έχει έρωτα με αυτή τη ράτσα, Δουλεύαμε πιτσιρικαδες θυμάμαι εκεινος αποταμιεύε για να πάρει τέτοιο σκύλο (υιός πρωταθλητή Αυστρίας θυμάμαι). Έφτιαξε ζευγάρια, Τώρα πια είναι κ εκπαιδευτής :). Σε «κλέβει» από ότι έχω καταλάβει αυτή η ράτσα :) κ με το τρόπο π την παρουσιάζεις είσαι ήδη «υπνωτισμένη» κ εσυ :)
Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σ :)
Πολύ πιθανό :DΛες όταν λείπεις να στήνουνε κανα γλέντι με το σουλτανάκι και να τραγουδάνε αμανέδες; Ομορφη η κουκλίτσα σου να τη χαίρεσαι και αυτή.
Σε ευχαριστώ :)ειναι πανεμορφο! τα λατρευω!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας