Χρόνια πολλά, να τη χαίρεσαι Ζωή.
Ευχαριστούμε πολύΧρόνια πολλά!
Κούκλα!
να την χαίρεσαι την χαμογελαστή κούκλα σου για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα!
Να την χαίρεσαι την κούκλα σου με τα υπέροχα εκφραστικά της μάτια!
Κούκλα, αφοσιωμένη και πανέξυπνη! Να την χαίρεσαι Ζωή!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλουςΝα την χαίρεσαι Ζωη! Κανα virtual μπακλαβαδακι θα φαμε;
Λες να καταφέρω να έρθω εγώ και να μην έρθουν τελικά αυτοί που είχαν την ιδέα;Το θεμα ειναι να καταφερουν οι αλλοι να ερθουνε, αν ερθουνε ελπιζω να φερουν κανα κομματι κ σε εμας
Το φυστίκι το βάζουν παντού και όχι με το σταγονόμετρο όπως εμείς αλλά μάλλον με κουβάχαχα μακαρι ναρθουνε, μπας κ φαμε κ τον μπακλαβα γιατι ειδα την φωτο και μου εγινε εμμονη με το φυστικακι
Απαπαπαπα γιατί το έκανες αυτό; Κόλαση είναιδεν το ηξερα αλλα το ανεβαζω προς τερψιν
Σε ευχαριστουμε για το κερασμα παντως!
Λες να καταφέρω να έρθω εγώ και να μην έρθουν τελικά αυτοί που είχαν την ιδέα;
Να είσαι καλά ΑμβροσιεΚαλησπέρα Ζωή! Χρόνια της πολλά και ευτυχισμένα! Να τα ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής της και να την χαίρεσαι με τη γλύκα, την εκφραστικότητα της και πάνω απ'όλα υγιή! Και του χρόνου να είστε καλά!
Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μουΝα τη χαίρεσαι την όμορφη, Ζωή! Να χετε όλο στιγμές ευτυχίας μαζί! Είναι μια κούκλα!
Να είσαι καλά ΑντώνηΑυτο δεν παιζει σε οτι αφορα εμενα τουλαχιστον!
Να την χαιρεσαι!
Κι εγω ακριβώς το ίδιο ακούωΑχ Ζωη τι ματαρες ειναι αυτες! Φωναζουν παρε με αγκαλια!
Να την χαιρεσαι, να ειναι γερη και να σε συντροφευει πολλα χρονια ακομη!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας