ζιζι
PB Known Member
Ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν 9 χρόνιαΠως περνανε τα χρονια!
Ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν 9 χρόνιαΠως περνανε τα χρονια!
Γεμάτες πονηριά. Και περνάνε τα χρόνια και το πονηρό προσωπάκι μετατρέπεται σε εκείνο το χαζό προσωπάκι με στόμα κλειστό και τη γλώσσα ξεχασμένη έξω. Και από κάτω δύο προγουλιαΟι κουταβόφατσες είναι όλα τα λεφτά!
Να είσαι καλάΕύχομαι πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες και χωρίς δύσκολα προβλήματα.
Τελικά όλα αντιμετωπίζονται!
Αυτό που μασουλάει ελπίζω να μην είναι κάποιο τηλεκοντρόλ
Δόξα τω Θεώ Τάκη. Όλα μοιάζουν πια σαν κακό όνειρο κι ελπίζω να μην το ξαναδούμε ποτέΕυχάριστα νέα Ζωή, τα καταφέρατε!
Θα με είχαν τρελάνει όλα μαζίΗ φωτογραφία θα ολοκληρώνοταν με ένα πράσινο, ένα μπλε και ένα γκρι μικροσκοπικό φτερωτό να κρέμονται από κάπου... Μαλλιά, μπλούζα, οτιδήποτε...
Πολύ ευχάριστα νέα Ζωή!
Γέρασε η πριγκίπισσά μου. Γνώρισα πριν κάνα μήνα μια κυρία μέσα στο μετρό και μου είπε ότι το ροτβάιλερ της είχε πεθάνει στα 15. Πόση δύναμη μου έδωσεΠολύ ωραία νέα! Και η άσπρη μουσούδα ακόμη πιο ωραία.
Αδίκως νομίζεις τη φωνάζουν όλοι στη γειτονιά "dedikoducu"(κουτσομόλα);user20443 είπε:Καλά, η φωτογραφία που κάθετε σωστή κυρία στο μαξιλάρι μπροστά στη μπαλκονόπορτα "δεν υπάρχει"
Να 'σαι καλά Σίσσυ μου!Ζωή, χαίρομαι πάρα πολύ για τα καλά σας νέα! Πάντα έτσι, γερή και δυνατή Ζιζί, περαστικά κι αγύριστα!
Μπράβο σας βρε κορίτσια
Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά ️️️️Περαστικά κι αγύριστα στην κοριτσάρα σου.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας