Περαστικά της Ζωή...
Μην προτρέχεις. Κάντε αυτό:Θα μου στρίψει
και μετά βλέπουμε.να πάρουμε βιταμίνη Β και να αυξήσουμε τον χρόνο που περπατάμε καθημερινά και σε τρεις εβδομάδες θα επαναλάβουμε την εξέταση
Καλή τύχη σε αυτό που έτυχε και καλή δύναμη επίσης να ναι περαστικόΣας ευχαριστώ όλους πολύ και για τη συμπαράσταση και για το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι εχθές με πήρε από κάτω και είναι ανθρώπινο νομίζω. Εννέα χρόνια μένουμε μαζί και εχθές ήταν η πρώτη νύχτα που κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ποτέ δεν της αρεσε, ήθελε να κοιμάται πάντα μόνη. Εχθές όμως ένιωσε πόσο φοβισμένη ήμουν και κολλησε το σώμα της πάνω στο δικό μου. Αμέσως με χαλάρωσε και κοιμήθηκα. Όλη τη νύχτα ήταν σαν να ήμουν "στη φορτιση". Ξύπνησα αποφασισμένη να μετατρέψω όλη αυτή την αγάπη που νιώθω σε δύναμη. Ξυπνήσαμε πολύ νωρίς και κάναμε μια πολύ μεγάλη βόλτα πριν πάω στο μάθημα και τώρα μόλις γύρισα και περπατήσαμε πάλι λιγάκι. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν στιγμές και σήμερα που απελπιζομαι αλλά θα κάνω και θα αντέξω τα πάντα για τη μονάκριβή μου.
Πολύ σωστά το σκέφτηκες Ζωή.. Ξύπνησα αποφασισμένη να μετατρέψω όλη αυτή την αγάπη που νιώθω σε δύναμη.
. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν στιγμές και σήμερα που απελπιζομαι αλλά θα κάνω και θα αντέξω τα πάντα για τη μονάκριβή μου.
Ευχαριστώ πολύΠολύ σωστά το σκέφτηκες Ζωή.
Θα τη βοηθήσεις με αυτό τον τρόπο κι εκείνη ν΄αντιμετωπίσει καλύτερα την όποια κατάσταση... Μας νιώθουν, είναι σημαντικό να έχει έναν δυνατό άνθρωπο δίπλα της και όχι κάποιον που θα πρέπει να τον υποστηρίξει.
Εύχομαι όλα όσα κάνετε να την βοηθήσουν στις επόμενες εξετάσεις της. Σίγουρα είναι πολύ τυχερή που σ΄έχει!
Περαστικά κι αγύριστα, καλή δύναμη και στις δυο σας!
Περαστικά Ζωή! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Σας ευχαριστώ πολύ.Τις ευχές μου για το καλύτερο Ζωή!
Τι γλυκό οο️️️️Μετά τη βόλτα καταλαμβάνω ολόκληρο τον καναπέ και περιμένω για τα πρωινά χάδια. Κι αν η μαμά δεν έρθει γρήγορα, γίνεται μεγάλος σαματας!
View attachment 65646
Ένα μωρουδελι 80-90 (ανθρώπινων) ετών και 40 κιλώνΕχ μωρέ το μωρουδέλι (πάντα μωρουδέλια ειναι για μας) τρελλαίνεται για χάδια :)
Eτσι δεν κάνουν τα μωρουδέλια;Ένα μωρουδελι 80-90 (ανθρώπινων) ετών και 40 κιλών
Το πιο πετυχημένο είναι ότι το μωρουδελι ζοριζεται για να γίνει όσο πιο σφιχτό σαλιγκαρακι γίνεται για να χωρέσει και να καθίσει ακομη ολόκληρη πάνω μου
Ευτυχώς εδώ είναι μια από τις πιο αγαπητές ράτσες κι έτσι ηρεμήσαμε και οι δύο. Η Ζιζή γιατί όλοι την χαϊδεύουν και εγώ γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ψυχοφθόρο να περπατάς στον δρόμο και να ακούς ανεγκεφαλους να αποκαλούν "τέρας" τον δικό σου άγγελο χωρίς καν να τον έχουν ξανασυναντήσει.Eτσι δεν κάνουν τα μωρουδέλια;
Και μιλάμε για μια από τις πιο συκοφαντημένες ράτσες, που στην πραγματικότητα είναι οι πιο "μαμάκηδες" ή "μπαμπάκηδες" σκυλάκοι του κόσμου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας