Ασθένειες Θέλω τη βοήθειά σας για τη φροντίδα ταλαιπωρημένου cockatoo

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης fotaras
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Νομιζω πως το καθημερινο μπανιο νοηθαει πολυ σε αυτες τις περιπτωσεις. Κι ο δικος μου παπαγαλος ειχε παρομοιο προβλημα οταν τον απεκτησα. Σωστη και πληρης διατροφη, καθημερινο μπανιο, πολυ ενασχοληση με ανθρωπους και παιχνιδια που να μπορει αν καταστρεφει και να εκτονωνεται εκει αντι στο φτερωμα του. Επισης σταθερο προγραμμα ησυχου δεκαωρου υπνου ειναι καποια σημαντικα που θεματα που πρεπει να του παρεχεις και πιστευω απο τη δικη μου εμπειρια οτι βοηθησαν στο να επανελθει.

Αποψη μου ειναι οτι, μετα απο οσα περασε, θα ειναι παντα ενα ευαισθητο στην ψυχολογια πουλι. Σαφως και μπορει να επανελθει αλλα θελει μεγαλη προσπαθεια και να μην απογοητευεσαι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Πριν 1 ωρα εκλεισα επιτελουσ το ραντεβου για τριτη πρωι... Μακαρι να πανε ολα καλα!
 
Μπραβο σου ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα στον μικρο σου
 
Όντος γιατί απο αυτά που πέρασε το πουλάκι του αξίζουν κιόλας και με το παραπάνο! Τις ευχές μου για τα καλήτερα!
 
μακαρι να πανε ολα καλα, θα σας εχω νεα την τριτη το μεσημερι.

Σας ευχαριστω ολους.
 
Συγχαρητηρια Αλεξη για αυτο που εκανες, μακαρι ολοι οι ανθρωποι να σκεφτοντουσαν οπως σκεφτηκες εσυ για το κοκατου.
Αν δεν σε καλυψει ο Αχιλλεας επειδη τον ξερω, μενω ακριβως διπλα στο ιατρειο του μπορω να σου βρω αλλον πνηνιατρο.
Ευχομαι να πανε ολα καλα!
 
Καταρχας, εγω και ο κικο σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.
τι εννοεις εαν δεν με καλυψει;ξερεις υπαρχει και ενα προβλημα που θελω δεν θελω δυστηχως πρεπει να το σκεφτομαι το οικονομικο οποτε εαν νομιζεις οτι θα πανε τσαμπα τα 200ευρω και να φαι και ταλεπωρια ο κικο μου καλυτερα εαν εχεις να μου πεις κατι που θα με βοηθησει να μου το πεις τωρα.σε ευχαριστω πολυ!
 
Καταρχας, εγω και ο κικο σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.
τι εννοεις εαν δεν με καλυψει;ξερεις υπαρχει και ενα προβλημα που θελω δεν θελω δυστηχως πρεπει να το σκεφτομαι το οικονομικο οποτε εαν νομιζεις οτι θα πανε τσαμπα τα 200ευρω και να φαι και ταλεπωρια ο κικο μου καλυτερα εαν εχεις να μου πεις κατι που θα με βοηθησει να μου το πεις τωρα.σε ευχαριστω πολυ!

Γιατι 200 ευρω; Δεν περνουν τοσα πολλα. Στην χειροτερη να σου παρει 100 ευρω. Για εξετασεις δεν θα τον πας;Θα κανει και κατι αλλο;
 
Πολλα παιδια απο το φορουμ εμπιστευονται τον Αχιλλέα εγω ξερω εναν καλο γιατρο αλλα βεβαια το ιατρειο του ειναι στα γλυκα νερα, καθε σαββατο πρωι ο Τασος(ο γιατρος) ερχεται στο ζωοφιλια σε ενα πετ σοπ στο περιστερι.
Υ. Γ 200 ευρω;
 
Ρε παιδιά πολά δεν είναι;200 Ε αρκετά ακούγονται... Εσείς τι λέτε, εγώ πιστεύω πως γύρο στα 100 είναι ok.Αλλα είναι κιόλας αναλόγος τί εξετάσεις θα κάνεις...
 
Μονο εξετασεις θα σου κανει; δεν θα το καυτηριαζε κι ολας ή κατι τετοιο; Αν ειναι μονο για εξετασεις ειναι πολλα, αλλα αν του κανει κι αλλα...
 
Παιδια θα του κανει και εξετασεις και καυτηριασμο οποτε οκ
.λιγο που μηλησα με τον γιατρο μου ειπε οτι θα προσπαθησει να δωσο οσο το δυνατον λιγοτερα χωρις βεβαια να κοψει εξετασεις η οτι αλλο ειναι αναγκαιο απο τον κικο.υπολογιζω γυρο στα 130-150 ευρω. Να πανε ολα καλα και θα του παρω και γλυκα μετα.
οσο για τον γιατρο στα γλυκα νερα, τον ξερω συνεργαζεται με το εκπαζ και μου τον ειχαν συστηση αλλα ειναι λιγο μακρια για μενα, παντως σε ευχαριστω.
 
Παιδια θα του κανει και εξετασεις και καυτηριασμο οποτε οκ ... Να πανε ολα καλα και θα του παρω και γλυκα μετα. ... Παντως σε ευχαριστω.
Αλέξη (όχι γλυκά), χάδια και επιβράβευση θα χρειάζεται μετά, που θα έχει υποστεί το στρεσσάρισμα της μεταφοράς, του γιατρού, των εξετάσεων κλπ! Άλλωστε στις fotos που του κάνεις ασκησούλες πετάγματος, αναποδογύρισμα κλπ. με το χέρι σου, και σ'αυτή που το χαϊδεύεις, η ματιά του είναι εύγλωττη, εκφράζει τη χαρά & την ηρεμία του! Μπράβο σου! Καλή συνέχεια!
 
Back
Top