Γενικά Θα ήθελα να αγοράσω ένα παπαγαλάκι, τι προτείνετε;

Εχω ηδη ενα μπατζι και ειμαι τρελαμενη μαζι του απλα θελω να εχει και μια παρεα...
Η καλύτερη παρέα για ένα budgie είναι ένα budgie. Αν δε θέλεις να μπλέξεις με αναπαραγωγές μπορείς να επιλέξεις ένα του ίδιου φύλου.
 
Εχω ηδη ενα μπατζι και ειμαι τρελαμενη μαζι του απλα θελω να εχει και μια παρεα ...
Γιατί θέλεις ν΄αλλάξεις είδος; Πάρε άλλο ένα ακόμα 😉
 
Αφού είσαι Αθήνα, θα σου πρότεινα να μην ρισκάρεις. Αν αποφασίσεις για lovebird ή cockatiel, επικοινώνησε με τον κ. Τζαβέγιο που συνεργάζεται με την κτηνίατρο κ. Γκρέϋ και έχει ελέγξει όλη την εκτροφή του για ψιττάκωση. Επίσης για cockatiel το μέλος και φίλη @Marilenaki. Για parrotlet τον Νίκο τον εκτροφέα της @Sissy .
Μην ψάνχεσαι στα κουτουρού.
 
. Για parrotlet τον Νίκο τον εκτροφέα της @Sissy .
Μην ψάνχεσαι στα κουτουρού.
Δεν έγραψα μέχρι τώρα γιατί...
Οι τιμές του είναι ''άλλες'' (από αυτές που έχουν ήδη προαναφερθεί) ανάλογες όμως των πουλιών που διαθέτει, (ήρεμα ακόμα και τα άγρια πουλιά), επίσης...όταν κρίνει πως πρέπει να τα διαθέσει 😉 (πλήρως απογαλακτισμένα κτλ κτλ)
 
Νίκος Υ για ανελαβε λιγο... Παλι πανε να μας φανε εδω πέρα:D
Θωμαις οτι σου κανει περισσοτερο κλικ 😉
Ως εκπρόσωπος των μπαντζι πρεπει να πω πως και αυτα είναι τρελούτσικα και όλα εκπλήξεις και δεν βαριεσαι ποτέ!

Εεεεεπ! Τι έχουμε εδώ; Προσυλιτισμό προς όφελος των λοβακίων και των μαριονοπαροτλετ; 😛 Ε λοιπόν, Θωμαϊς μου Μπάτζι να πάρεις, να έχει παρέα και το φιλαράκι σου! Όπως λέει και η Παναγιώτα :
Η καλύτερη παρέα για ένα budgie είναι ένα budgie. Αν δε θέλεις να μπλέξεις με αναπαραγωγές μπορείς να επιλέξεις ένα του ίδιου φύλου.

Και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα συμβίωσης!
 
Και για τους άλλους, τιμές δεν ξέρω, σίγουρα τιμές 15-20 ευρώ δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και μόνο αν διαβάζεις κάτι τέτοιο είναι λόγος να είσαι καχύποπτος.
Επίσης πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να δώσεις από την αρχή μερικά ευρώ παραπάνω για το ίδιο το πουλί και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και υποστήριξη στην συνέχεια από τον εκτροφέα και ας κάνεις οικονομία στο κλουβί και σε σαχλαμαρίτσες, παρά να τρέχεις μετά με αρρώστιες και προβλήματα.
 
Εεεεεπ! Τι έχουμε εδώ; Προσυλιτισμό προς όφελος των λοβακίων και των μαριονοπαροτλετ; 😛
( 😛Γνωρίζοντας την αξία μας συμβουλεύουμε το ίδιο )
... Ένα πουλάκι του ιδίου είδους είναι πάντα η καλύτερη παρέα!👍
 
Θα σου πρότεινα να πάρεις ακόμα ένα μπατζακι για να είναι σούπερ μεταξύ τους.
Αλλά με την κατάλληλη επίβλεψη μπορείς να πάρεις και παρροτλετ και λοβακι με την κατάλληλη επίβλεψη όταν τους έχεις ελεύθερους μπορούνε να συμβιωσουν μαζί αλλά όχι στο ίδιο κλουβί γιατί εάν τσακώθουν θα έχει άσχημες συνέπειες ο τσακώμος για το μπατζακι.
Όσο για τις αγγελίες στις εφημερίδες μην τις εμπιστεύεσαι κοίτα να βρεις έναν σωστό εκτροφεα να πάρεις πουλάκι και αν δεν βρεις εδώ είμαστε
 
Πρός θεού κυρία Μαρία δεν έγραψα για να πάρει από εμένα άσε που δεν έχω τώρα ημέρα.
Απλώς κυκλοφορούν και απατεώνες εκεί έξω και αν δεν βρεις κάποιο πουλάκι από σοβαρό εκτροφεα θα μπορέσουμε να της συστησουμε κάποιον
:)
 
Το κατάλαβα και έχεις απόλυτο δίκιο γι αυτό κι εμείς αγωνιούμε και γινόμαστε λίγο φορτικοί πολλές φορές.
Μπορείς να της πεις και από τώρα επιτρέπεται, για να κάνει την έρευνά της έχοντας περισσότερες επιλογές.
Δεν παρεξηγούμαστε μην φοβάσαι, σωστή δουλειά να γίνεται :)
 
Εάν θέλεις μπατζακι ημερο έχω γνωστό στην χαλκιδα τον Νίκο Μάγειρα εάν θέλεις μου στέλνεις και σου στέλνω τον αριθμό και με 20- 25 ευρώ θα πάρεις απογαλακτισμενο μπατζακι ημερο
 
Ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον που δειχνετε ολοι!😳Λοιπον μιλουσα προχθες με μια φιλη μου και της ειπα οτι θελω να αγορασω εναν παπαγαλο και μου ειπε οτι ονειρο της ειναι να παρει ενα κοκατιλ... Και σκεφτηκαμε αφου θελω εναν παπαγαλο να παρω ενα κοκατιλακι εγω και ενα εκεινη και να τα ζευγαρωσουμε :)Συμφωνειτε; Κι ασ μην ειναι στο ιδιο κλουβακι με το μπατζι μου, δεν πειραζει👍
 
Τα όντα δεν δανείζονται κατά τη γνώμη μου...
Γιατι το λετε αυτο; 😱
Αν δοκιμάσεις αυτό που σκέφτηκες... σε λίγο καιρό θα ξέρεις.
Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να εκτεθείτε σε προβλήματα.
 
. Και σκεφτηκαμε αφου θελω εναν παπαγαλο να παρω ενα κοκατιλακι εγω και ενα εκεινη και να τα ζευγαρωσουμε :)Συμφωνειτε;
Μπορείτε να το κάνετε, δεν είναι σίγουρο πως θα ταιριάξουν και θα ζευγαρώσουν, γιατί οι παπαγάλοι κάνουν πιο σταθερά ζευγάρια, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και αυτό που σκέφτεστε.
Αν τα πάρετε από το ίδιο εκτροφείο, να φροντίσετε και να επιμείνετε να μην είναι αδέλφια. Γιατί βλέποντας ο εκτροφέας ότι θα πάνε σε διαφορετικά σπίτια μπορεί να σας δώσει αδέλφια. Να του γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας.
Αν φροντίσετε να έχουν γνωριστεί μέσω των ανταλλαγών επισκέψεων πριν την σεξουαλική ωρίμανση, το πιθανότερο είναι πως θα δέσουν και ως ζευγάρι όταν θα είναι έτοιμα.
Φροντίστε να κάνετε τεστ DNA για να είστε σίγουρες για τα φύλα, γιατί έχει παρατηρηθεί πολλές φορές, άτομα έμπειρα να κάνουν λάθος στα φύλα και να δημιουργούνται προβλήματα εκ των υστέρων.
 
Θα κανουμε ολα αυτα που χρειαζονται και θα γνωστοποιησουμε στον εκτροφεα οτι τα θελουμε για αναπαραγωγη! Υπαρχει καποιος καλος εκτροφεας κοκατιλ στην αθηνα;:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Back
Top