Έχεις βάλει δαχτυλίδια στα καρδερινάκια;είναι περίπου 10 με 11 να μην είναι και 12 ημερών
Γιατί;Όχι δεν εχέ βάλει ποτέ
Αυτό το ζευγάρι καρδερίνες θύμισέ μας από που το πήρες και αν δε σου κάνει κόπος να μας ανεβάσεις μια δυο φωτογραφίες του ζευγαριού όπως και των μικρών που προσπαθούμε τόσες μέρες να μεγαλώσουμε μαζί σου...Έχω ένα ζευγάρι καρδερινες
Ο λόγος που υπάρχουμε και συμβουλεύουμε είναι να μη χαθεί καμία φτερωτή ψυχούλα...Σας έπιασε κώτσους ο Πανάγος.
το οτι αδικα εγυγαν 2 ζωες εξαιτιας σου το σκεφτηκες; το οτι εστησε αυτο το θεμα μεσα στο ψεμα και μερικοι εσπευσαν να σε βοηθησουν ουτε αυτο το σκεφτηκες; οταν λες οτι δεν καταστραφηκαν τι εννοεις; Πηρες απο γονεις τα μωρα, που δεν ξερουμε πλεον οτι ζουνε τα μωρα αυτα, αλλα για σενα δεν τρεχει μωρε και τιποτα, σιγα 2 λιγοτερες καρδερινες. Και το χειροτερο, εκανες αυτο που εκανες αλλα δεν ησουν καν ετοιμος να το κανεις και σωστα.Ρε παιδιά μια φωλιά πήρα πως κάνετε έτσι πήρα για να δοκιμάσω να μεγαλώσω καρδερινακια για να είναι ήμερα και όχι να χτυπιούνται στα κάγκελα σα να βλεπουβ γάτα να τα τρώει αν και δεν θα το ξανακάνω δε νομίζω να κατά στράφηκαν. Όλοι αυτοί που βγάζουν καρδερινες από εκτροφη δηλαδη τις καρδερινες αυτοί που τις βρηκαν να πάω να βρω κ εγώ κ αυτοί από τι φύση τις πήραν και τις έβαλαν στο κλουβί και λένε ότι είναι εκτροφής ενώ όλες είναι κ ήταν άγριες τέλος πάντων δεν ασχοασχολο πια με το θεμα
Καλά ρε Πάνο, μια φωλιά πήρες και δεν έγινε και τίποτα; Πας καλά; Και δεν φτάνει αυτό, αλλά τα τάιζες κι ό,τι σου κατέβαινε κι ό,τι σου είπε το κάθε παραλυτικό ραμολιμεντο του 1821 και πάλι δεν έγινε τίποτα; Και όταν σου είπε ο Μοσαλουρης να σου δώσει κατάλληλη τροφή και δεν μπήκες στον κόπο να την πάρεις αλλά ούτε και να πας να αγοράσεις δεν έγινε και τίποτα; Και αφού μας παραμύθιασες, και είχες και τη χαζή εντύπωση ότι μασάμε από τέτοια, εννοείται ότι δεν έγινε τίποτα, γιατί όλοι τα καρδερινάκια τα άτυχα που πέσαν στα χέρια σου θέλαμε να σώσουμε κι εσύ καθόσουν και χασκογελουσες παριστάνοντας τον ξύπνιο στην πάρτη σου.Ρε παιδιά μια φωλιά πήρα πως κάνετε έτσι πήρα για να δοκιμάσω να μεγαλώσω καρδερινακια για να είναι ήμερα και όχι να χτυπιούνται στα κάγκελα σα να βλεπουβ γάτα να τα τρώει αν και δεν θα το ξανακάνω δε νομίζω να κατά στράφηκαν. Όλοι αυτοί που βγάζουν καρδερινες από εκτροφη δηλαδη τις καρδερινες αυτοί που τις βρηκαν να πάω να βρω κ εγώ κ αυτοί από τι φύση τις πήραν και τις έβαλαν στο κλουβί και λένε ότι είναι εκτροφής ενώ όλες είναι κ ήταν άγριες τέλος πάντων δεν ασχοασχολο πια με το θεμα
Προσωπικά και για κάποιον λόγο τον οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω είμαι βέβαιος ότι πρόκειται να αλλάξει νοοτροπία. Παραμένω λοιπόν αισιόδοξος :)Δυστηχως οι νοτροπιες αυτες κτιζονται απο μικρα παιδια κ δεν πιστευω να αλλαξει δυστηχως αποψη απο τον τροπο που μιλαει! Ισως τα διαβασουν ομως καποιοι αλλοι και αλλαξουν μυαλα
Έχω πίστη στους νέους ανθρώπους. Και μάλλον ο Πάνος, πιστεύω, ελπίζω.ότι καταλαβαίνει, για αυτό άλλωστε το δήλωσε, ανεξάρτητα του πως έκανε τη δήλωση αυτή.Παραμενεις ρομαντικος, μακαρι ομως, το ευχομαι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας