@patrickios ναι και βέβαια συνεχίζουμε την αντιβίωση..
Φίλη magdalena , τώρα το έχεις έξω , ελεύθερο και θα του πάρεις νέο κλουβί ; Μην μπαίνεις στην ¨μπρίζα¨ να νοιώθεις ενοχές και να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις ένα κακομαθημένο μοναχοπαίδι . Καναρινάκι έχεις , δεν θέλει πολλά ή δώρα για να ξεπεράσει το ... τζιζ . Πάει έγινε , έκανες πάραααα πολλά για αυτό , άστο στην ησυχία του . Η φύση του θα το επαναφέρει εκεί που πρέπει . Στα καναρίνια αρέσει η ¨περπατημένη¨ή ¨μονοτονία¨ ... μην το στρεσάρεις και με την καλή ¨υπερβολή¨ σου Δεν σου τα γράφω για να σε πικάρω αλλά για να σε βοηθήσω . Καλή συνέχεια .@ΜΑΡΙΑαα ναι και γω εύχομαι να είναι καλά με το ένα του ποδαράκι... Να ζήσει χαρούμενος Μαρία αυτές τις μέρες κάθεται στο κλαδάκι του αρκετή ώρα.. Όταν κουραζεται κατεβαίνει κάτω... Η ζωή με ένα ποδαράκι είναι διαφορετική θα του αγοράσουμε κ ένα κλουβάκι σε λίγες μέρες..
Άποψη μου είναι ότι είναι νωρίς. Καλύτερα να είναι εύκολη η πρόσβαση σε νερό κ φαι μέχρι να τον δεις να ξεθαρρευει. Αλλά ας μιλήσουν οι πιο ειδήμονες από μενα που σίγουρα ξέρουν καλύτερα.Κάτω έχω τροφη κ νέρο αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα ανεβάσω στη θέση τους..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας