Γενικά Θελω να αγοράσω καναρίνι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Πόλη
Ιωάννινα
Παιδιά καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Μετά την απώλεια της μικρής μου καναρας θα ήθελα να πάρω ένα νέο καναρινακι αρσενικό στα χρώματα αυτά έτσι ώστε να μοιάζει στην μικρή μου. Αλλά να είναι μικρούλι δηλ μόλις εχει απογαλακτιστει και τρώει κανονικά. Είναι εποχή τώρα να βρω μικρούλι η πρέπει να ψάξω την άνοιξη;

1000009791.webp

Για να πάρεις πουλάκι μετά τον απογαλακτισμο θα πρέπει να περιμένεις την άνοιξη όταν ολοκληρώνονται οι αναπαραγωγές στους εκτροφεις.
Τώρα θα βρεις μεγαλύτερα πουλάκια.

• Χρήσιμο
Αντιδράσεις: lina
@Tony Forpus ωραία να ξέρω να μην ψάχνω τώρα. Θα ξανανοίξω άρα το θέμα την άνοιξη μήπως βρω μέσα από την ομάδα κάποιο γιατί δεν εμπιστεύομαι από petshop.Σε ευχαριστώωω

Μετά την απώλεια της μικρής μου καναρας θα ήθελα να πάρω ένα νέο καναρινακι αρσενικό στα χρώματα αυτά έτσι ώστε να μοιάζει στην μικρή μου.
Μήπως γενικά να το σκεφτείς ξανά, το ζήτημα της εμφάνισης; Θέλω να πω ότι το καναρίνι σου που πέθανε ήταν και θα είναι στη συνείδησή σου ένα και μοναδικό και δεν θα το ξεχάσεις. Προσωπικά, περισσότερο ενστικτωδώς σου το λέω, θα επέλεγα να πάρω άλλο πουλάκι, το οποίο σε τίποτα να μην θυμίζει αυτό που έχασα. Αυτό σου το λέω υπό την έννοια ότι η συγκεκριμένη απώλεια δεν αντικαθίσταται, οι συγκρίσεις είναι τουλάχιστον στην αρχή μοιραίες, αλλά θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό λιγότερες, επομένως και τα ερεθίσματα που οδηγούν σε αυτές καλό θα ήταν να ελαχιστοποιηθούν. Το νέο καναρίνι εννοείται ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το παλιό, αλλά θα καλύψει ένα μέρος του κενού σου, εκείνο το τμήμα του εαυτού σου από το οποίο προέρχεται η φροντίδα.
Εκεί που θα σου πρότεινα να εντοπιστείς είναι στο να έχει το νέο πουλί ήπιο χαρακτήρα, ώστε να εξοικειωθείτε σύντομα, μια και η σχέση σου με την κανάρα ήταν τόσο άνετη.

@ianos μπορεί να έχεις δίκιο αλλά επειδή ήμουν πολύ δεμένη μαζί του βλέποντας το θα νομίζω πως είναι το ίδιο και ότι δεν έφυγε ποτέ, αυτό φυσικά για την αρχή γιατί έτσι κ αλλιώς θα δεθω με το καινούργιο.
Αυτό με το χαρακτήρα που να ξέρεις τι θα σου βγει (αυτο δεν ξέρω ήταν τόσο ήρεμο που σίγουρα δεύτερο δεν υπάρχει) αλλά αν το έχω από μικρούλι πιστεύω πως θα τα βρούμε.

Back