Γενικά Είναι λάθος να αγοράσω καναρίνι χωρίς δαχτυλίδι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης TheBigL
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μέχρι εκει έχω φτάσει κ εγώ.Αλλά ψάχνω να βρω από που προέρχεται κ τι αίματα έχει κατάλαβες.

Καλησπέρα σε όλους. Σύντομα θα επιχειρήσω την πρώτη μου αναπαραγωγή με ένα ζευγαράκι timbrado μαύρο κίτρινο έντονο. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος όμως με το δακτυλίδι του αρσενικού μου το οποίο φέρει τα εξής (OKGZ 39MB 09) κ είναι χρώματος βιολετί. Ευχαριστώ πολύ.
Θέλω να ξαναδιαβάσεις τις σημάνσεις πάνω στο δακτυλίδι... αρχίζοντας με προσοχή από το 09 που όπως φαίνεται είναι η χρονιά γέννησης του πτηνού.

Εκτός και αν είναι του 2015 που δεν γίνεται θα ήτανε πολύ μικρό. Τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω φίλε μου.

Όπως ακριβώς τα εγραξα το διάβασα αλλά ας το πάρουμε αλλιώς 09 OKGZ 39MB( πλαγιαστά)

Όπως ακριβώς τα εγραξα το διάβασα αλλά ας το πάρουμε αλλιώς 09 OKGZ 39MB( πλαγιαστά)
Με τα στοιχεία που γράφεις εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω...
Ψάχνω αλλά κάπου σκαλώνω... χωρίς βέβαια να φταις απαραίτητα εσύ...

Τι να πω ρε φίλε μου. Τα στοιχεία είναι αυτά. Εχω ξοδέψει πέντε μέρες στο διαδίκτυο για βρω μια άκρη κ τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι το 09 που αντιστοιχεί στο χρωμα του δακτυλιδιου κ το G εάν βέβαια αναφέρεται στο σύλλογο για τα παραδείσια καθότι το χρησιμοποιεί. Κατά αλλά χάος... Ερώτηση υπάρχει κάπου αναλυτική λίστα με εκτροφείς του εξωτερικού;

Τι να πω ρε φίλε μου. Τα στοιχεία είναι αυτά. Εχω ξοδέψει πέντε μέρες στο διαδίκτυο για βρω μια άκρη κ τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι το 09 που αντιστοιχεί στο χρωμα του δακτυλιδιου κ το G εάν βέβαια αναφέρεται στο σύλλογο για τα παραδείσια καθότι το χρησιμοποιεί. Κατά αλλά χάος... Ερώτηση υπάρχει κάπου αναλυτική λίστα με εκτροφείς του εξωτερικού;
Εγώ δεν έχω... λυπάμαι.

Η κωδικοποίηση αυτή δεν υπάρχει σε ευρωπαικούς συλλόγους.
Ισως πρόκειται για κάποια ομοσπονδία εκτός COM ή σε ιδιωτικό δακτυλίδι
Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για ένα ζευγάρι Τιμπράντος. Βάλε την ερώτησή σου και ΕΔΩ που πιθανόν ξέρουν κάτι παραπάνω.

Ναι είναι ένα ζευγαράκι που έχω κ θα ήθελα απλά να βρω από που κρατάει η σκουφια του. Μονο το ένα έχει δακτυλίδι. Είναι η πρώτη μου αναπαραγωγή κ ψάχνω πολλά να βρω.Ασχετο για την orlux ferti-vit τη γνώμη έχετε;

Από ποιόν τα πήρες τα πουλιά; Δεν του κάνεις μία ερώτηση;

Ιστορία με αυτό το καναρίνι είναι κάπως περίπλοκη μιας κ μια μέρα που πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητο μου είχε λουφάξει στην άκρη του πεζοδρομίου κ δεν είχε την δύναμη ούτε καν να πετάξει μακριά. Το λυπήθηκα λοιπόν να γίνει γεύμα σε στομα καμιας γάτας ή να βρεθεί νεκρό από ασητεια. Το πηρα λοιπόν του αγόρασα καινούργιο κλουβί του έκοψα τα νύχια που είχαν γίνει καλύτερα να μην σας πω κ άρχισα σιγά σιγά να προσπαθώ να το επαναφέρω στα φυσιολογικα του. Έτσι λοιπόν μετά από ένα χρόνο περίπου είναι κ πάλι Ραμπο.Βεβαια έχει μια φοβία ακόμα αλλά ελπίζω να την ξεπεράσουμε μαζί κ αυτή. Για αυτό κ ενδιαφέρομαι τόσο για εκείνον. Έτσι είναι αδύνατον να ξέρω στοιχεία πριν.

Ιστορία με αυτό το καναρίνι είναι κάπως περίπλοκη μιας κ μια μέρα που πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητο μου είχε λουφάξει στην άκρη του πεζοδρομίου κ δεν είχε την δύναμη ούτε καν να πετάξει μακριά. Το λυπήθηκα λοιπόν να γίνει γεύμα σε στομα καμιας γάτας ή να βρεθεί νεκρό από ασητεια. Το πηρα λοιπόν του αγόρασα καινούργιο κλουβί του έκοψα τα νύχια που είχαν γίνει καλύτερα να μην σας πω κ άρχισα σιγά σιγά να προσπαθώ να το επαναφέρω στα φυσιολογικα του. Έτσι λοιπόν μετά από ένα χρόνο περίπου είναι κ πάλι Ραμπο.Βεβαια έχει μια φοβία ακόμα αλλά ελπίζω να την ξεπεράσουμε μαζί κ αυτή. Για αυτό κ ενδιαφέρομαι τόσο για εκείνον. Έτσι είναι αδύνατον να ξέρω στοιχεία πριν.
Ας μείνεις στο "δώρο" που έλαβες...
Δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθούν οι καταστάσεις και από κει που δεν το περιμένεις να πάρεις και τις πληροφορίες σου.
Μέχρι τότε... έρευνα με επιμονή... ίσως κάτι προκύψει.

Τελικά είχα γίνει ένα μεγάλο λάθος το δακτυλίδι έγραφε 39 NB09 O K G Z κ μάλλον είναι από Ολλανδία.

Back