Θέλω να ξαναδιαβάσεις τις σημάνσεις πάνω στο δακτυλίδι... αρχίζοντας με προσοχή από το 09 που όπως φαίνεται είναι η χρονιά γέννησης του πτηνού.Καλησπέρα σε όλους. Σύντομα θα επιχειρήσω την πρώτη μου αναπαραγωγή με ένα ζευγαράκι timbrado μαύρο κίτρινο έντονο. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος όμως με το δακτυλίδι του αρσενικού μου το οποίο φέρει τα εξής (OKGZ 39MB 09) κ είναι χρώματος βιολετί. Ευχαριστώ πολύ.
Με τα στοιχεία που γράφεις εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω...Όπως ακριβώς τα εγραξα το διάβασα αλλά ας το πάρουμε αλλιώς 09 OKGZ 39MB( πλαγιαστά)
Εγώ δεν έχω... λυπάμαι.Τι να πω ρε φίλε μου. Τα στοιχεία είναι αυτά. Εχω ξοδέψει πέντε μέρες στο διαδίκτυο για βρω μια άκρη κ τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι το 09 που αντιστοιχεί στο χρωμα του δακτυλιδιου κ το G εάν βέβαια αναφέρεται στο σύλλογο για τα παραδείσια καθότι το χρησιμοποιεί. Κατά αλλά χάος... Ερώτηση υπάρχει κάπου αναλυτική λίστα με εκτροφείς του εξωτερικού;
Η κωδικοποίηση αυτή δεν υπάρχει σε ευρωπαικούς συλλόγους.Τι να πω ρε φίλε μου. Τα στοιχεία είναι αυτά. Εχω ξοδέψει πέντε μέρες στο διαδίκτυο για βρω μια άκρη κ τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι το 09 που αντιστοιχεί στο χρωμα του δακτυλιδιου κ το G εάν βέβαια αναφέρεται στο σύλλογο για τα παραδείσια καθότι το χρησιμοποιεί. Κατά αλλά χάος... Ερώτηση υπάρχει κάπου αναλυτική λίστα με εκτροφείς του εξωτερικού;
Ασχετο για την orlux ferti-vit τη γνώμη έχετε;
Ναι όντως άσχετο με το θέμα... καλό είναι να δημιουργούμε άλλα θέματα να μην "κρεμάμε" τα τρέχοντα.Ασχετο για την orlux ferti-vit τη γνώμη έχετε;
Ας μείνεις στο "δώρο" που έλαβες...Ιστορία με αυτό το καναρίνι είναι κάπως περίπλοκη μιας κ μια μέρα που πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητο μου είχε λουφάξει στην άκρη του πεζοδρομίου κ δεν είχε την δύναμη ούτε καν να πετάξει μακριά. Το λυπήθηκα λοιπόν να γίνει γεύμα σε στομα καμιας γάτας ή να βρεθεί νεκρό από ασητεια. Το πηρα λοιπόν του αγόρασα καινούργιο κλουβί του έκοψα τα νύχια που είχαν γίνει καλύτερα να μην σας πω κ άρχισα σιγά σιγά να προσπαθώ να το επαναφέρω στα φυσιολογικα του. Έτσι λοιπόν μετά από ένα χρόνο περίπου είναι κ πάλι Ραμπο.Βεβαια έχει μια φοβία ακόμα αλλά ελπίζω να την ξεπεράσουμε μαζί κ αυτή. Για αυτό κ ενδιαφέρομαι τόσο για εκείνον. Έτσι είναι αδύνατον να ξέρω στοιχεία πριν.
Κι εμείς εσένα...Σας ευχαριστώ για όλα πάντως.
Από Ολλανδία και του 2009.Τελικά είχα γίνει ένα μεγάλο λάθος το δακτυλίδι έγραφε 39 NB09 O K G Z κ μάλλον είναι από Ολλανδία.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας