giannis.kirp.
PB Member
Πανέμορφες να τις χαίρεσαι!
Αν εδω συμπεριλαμβανεις κι εμενα να ξερεις οτι κι εγω δεν περασα ευκολα τα δαχτυλιδια στα πουλια μου. 4-5 ημερες τα εβαζα με πολυ κοπο στα ποδια των μωρων και η μανα τους καταφερνε να τα βγαζει. Με οτι ρισκο συνεπαγεται ενα ραμφος που σπαει αμυγδαλα με κελυφος με ενα και μοναδικο δαγκωμα....
2. Βλέπω να επιμένουν για δαχτυλίδια άνθρωποι που κατά κανόνα δεν ασχολούνται με γαρδέλια.
Καλοπροαίρετα το λέω, ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε την αγωνία μου κάθε χρόνο επειδή ακριβώς δεν ασχολείστε με γαρδέλια...
Βασίλη δαχτυλίδια βάζω για να ξέρω και να ξεχωρίζω τα πουλιά... Ανοιχτού τύπου αφού έχουν ήδη βγει από την φωλιά.
Μην αγοράσεις τίποτα.. Θα σου δώσω τα δικά μου τα φετινά... Με λευκοπλάστ, δαχτυλίδωμα το σούρουπο και παρακολούθηση, μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα. Αν περάσει μια μέρα χωρίς παρατράγουδα, μετά είσαι ο. Κ.εχεις δικιο νικο, αν πανε καλα και βγαλουμε πουλακια θα παω να αγορασω δαχτυλιδακια και θα το επιχειρησω παλι!
ευχαριστω νικο αν και σιγα το κοστος! Εδω εχουμε δωσει τοσα και τοσα! Ευχαριστω πολυ παντωςΜην αγοράσεις τίποτα.. Θα σου δώσω τα δικά μου τα φετινά... Με λευκοπλάστ, δαχτυλίδωμα το σούρουπο και παρακολούθηση, μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα. Αν περάσει μια μέρα χωρίς παρατράγουδα, μετά είσαι ο. Κ.
Θεωρείτε απαραίτητα τα δαχτυλίδια στην εκτροφή ιθαγενών πουλιών;
Βοήθεια... και μάλιστα μεγάλη.Δηλαδή εγώ ως τώρα έβαζα δαχτυλιδία μ 00 το ν μπω σε κάποιο σύλλογο τι μου προσφέρει; Πείτε μου κ σαφώς να αλλάξω γνώμη.. Και ενταχτω σε κάποιον.
Δηλαδή εγώ ως τώρα έβαζα δαχτυλιδία μ 00 το ν μπω σε κάποιο σύλλογο τι μου προσφέρει; Πείτε μου κ σαφώς να αλλάξω γνώμη.. Και ενταχτω σε κάποιον.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας