Ααα κατάλαβα.. Κ δηλαδή όλα τα υπόλοιπα πουλιά μου δεν μπορούν ν δηλωθούν. Τώρα καταλαβαίνω.. Τι σημασία έχει ο σύλλογος..
.όλα τα υπόλοιπα πουλιά μου δεν μπορούν ν δηλωθούν
μ 00 το ν μπω σε κάποιο...
Για προσωπική χρήση τα δακτυλίδια που έχεις σε καλύπτουν. Είναι κλειστού τύπου, έχουν χρώμα και στοιχεία της χρονιάς που γεννήθηκαν και ασφαλώς αυτά δεν αλλάζουν. Φυσικά ανήκουν σε σένα και συνεπώς στην εκτροφή σου.Οκ. Κατάλαβα... Εννοώ ότι, τα πουλιά μου έχουν δαχτυλίδι με αριθμό 0,τα αγοράζα από ίντερνετ.. Αυτά τα πουλιά εφόσον εγώ μπω σε κάποιον σύλλογο καταγραφονται στην εκτροφή μου; Η μόνο η νέα γεννια που θα έχει δαχτυλίδι συλλόγου;
Οκ. Κατάλαβα... Εννοώ ότι, τα πουλιά μου έχουν δαχτυλίδι με αριθμό 0,τα αγοράζα από ίντερνετ.. Αυτά τα πουλιά εφόσον εγώ μπω σε κάποιον σύλλογο καταγραφονται στην εκτροφή μου; Η μόνο η νέα γεννια που θα έχει δαχτυλίδι συλλόγου;
Μιλάει για τα μηδενικά δακτυλίδια... χωρίς σύλλογο.H δικια σου εκτροφη καταγραφεται και παιρνει στοιχεια δικα σου, οχι αυτα που αγορασες απο αλλου, εκεινα ειναι εκτροφη αλλουνου.
Τα δακτυλίδια δεν σε πάνε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά το κρατάνε ψηλά, μιλάμε για ερασιτέχνες.To κάνω την πλάκα μου και δεν μ'ενδιαφέρουν οι ''χαλκάδες'', δεν είναι απάντηση και δεν πρέπει να αποτελεί πρόφαση για όποιον θέλει να λέγεται εκτροφέας, η προσπαθεί να πάει το χόμπυ μας σε ''επαγγελματικό'' επίπεδο (ανεξαρτήτως αν χαρίζει, πουλάει, ανταλλάσσει).
Η ταυτότητα του πουλιού είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση. Όλοι βγάζουμε κατά καιρούς πουλιά που για τον Α η Β λόγο έμειναν αδαχτυλίδωτα. Για μένα (και για όποιον το έχει καθιερώσει και έχει κάνει ρουτίνα το δαχτυλίδωμα) σ' αυτά τα πουλιά νομίζω πως κάτι λείπει... Με ενοχλεί και οπτικά να τα βλέπω με γυμνά πόδια..
Πως βοηθάει το λευκοπλάστ;Μην αγοράσεις τίποτα.. Θα σου δώσω τα δικά μου τα φετινά... Με λευκοπλάστ, δαχτυλίδωμα το σούρουπο και παρακολούθηση, μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα. Αν περάσει μια μέρα χωρίς παρατράγουδα, μετά είσαι ο. Κ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας